Traditionelle opskrifter

Kyllingepude Thai gryderet

Kyllingepude Thai gryderet

Vi tog takeout, hvor det aldrig har været før; kyllingestykke Thai bytter i wok til gryderetbehandling, hvilket resulterer i en af ​​de nemmeste globale middage, du nogensinde vil lave. Og med det nemmeste mener vi, at du ikke behøver at gider at koge nudlerne eller bruge mere end en skål fra start til slut.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1/4

kop pakket brunt sukker

1

spiseskefuld chili hvidløgssauce

1

pakke (20 ounce) udbenet kyllingelår uden skind, skåret i 1 tommer stykker

2

kopper strimlet grønkål

2

kopper Progresso ™ reduceret natrium kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1

pakke (8 oz) pad thailandske risnudler

1/2

kop hakket saltede ristede jordnødder

3/4

kop hakket grønne løg

1/2

kop hakket friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Spray 13x9-tommer (3-quart) glas bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Bland i æg, brunt sukker, chili hvidløgssauce og fiskesauce i en stor skål; rør kylling, kål og gulerod i.

  • 3

    Bland bouillon, sojasovs og smør i en skål med 1 liter mikrobølgeovn. Mikrobølgeovn afdækket på høj 4 til 6 minutter eller indtil dampning. Tilsæt nudler i bagepladen, træk fra hinanden for at sprede jævnt i fadet. Hæld bouillonblanding over nudler; lad stå i 2 minutter. Vend nudlerne forsigtigt med en tang og spred dem i et jævnt lag.

  • 4

    Hæld kyllingeblandingen over nudelblandingen og spred jævnt for at dække nudelblandingen; dæk med folie. Bages 30 minutter.

  • 5

    Rør nudelblandingen, udskift derefter folien og bages 7 til 10 minutter længere, eller indtil kyllingen ikke længere er lyserød i midten, og blandingen opvarmes til mindst 165 ° F i midten af ​​gryden. Top med jordnødder, grønne løg og koriander. Serveres med lime kiler.

Ekspert tip

  • Sørg for at dække alle nudlerne med kyllingeblandingen for at sikre, at de blødgør helt under bagning.
  • Fiskesauce er en gæret, stærkt ildelugtende sauce, der giver denne skål en kompleks smag. Lugten forsvinder og efterlader kun en dyb umami-smag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
340
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
12g
19%
Mættet fedt
4g
20%
Transfedt
0g
Kolesterol
120 mg
41%
Natrium
750 mg
31%
Kalium
360 mg
10%
Samlet kulhydrat
35g
12%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
9 g
Protein
22g
A-vitamin
50%
50%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
6%
6%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 2 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Mørbradgryde. Claus Holm (September 2020).