Nye opskrifter

Tre ost oksekød tater gryderet

Tre ost oksekød tater gryderet

Nem, osteagtig gryderet med hakket oksekød med sprøde gyldne tots. Behøver vi sige mere?MERE +MINDRE-

Opdateret 27. oktober 2016

8

oz cheddarost, revet

4

oz Gruyere ost, revet

1

oz Parmesanost, revet

2

lb (32 oz) frosne tater tots

Hakkede forårsløg til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Olie let en 9x13-tommers bageplade.

  • 2

    Tilsæt olivenolie til en stor stegepande over medium varme. Tilsæt løg og hvidløg og kog indtil gennemskinnelig, ca. 5 minutter. Tilsæt hakket oksekød til stegepanden og kog, og opdel oksekødet, mens du går, indtil kødet er godt brunet, yderligere 8-10 minutter. Krydder oksekød med salt, peber og chilipulver.

  • 3

    I en stor skål skal du røre oksekødsblandingen sammen med halvdelen af ​​den frosne tater, halvdelen af ​​cheddarosten og hele mængden af ​​Gruyere-ost. Rør meget godt for at kombinere og overføre blandingen til den tilberedte bageplade. Top gryderet med resterende frosne tater tots og bages i 30 minutter.

  • 4

    Fjern fra ovnen og top med resterende cheddar og revet parmesan.

  • 5

    Vend tilbage til ovnen i 15-20 minutter, indtil gryden er varm i midten og osten smelter hele vejen igennem. Tater tots skal være sprøde og gyldenbrune på kanterne.

  • 6

    Fjern gryderet fra ovnen. Top med forårsløg og server, mens det er varmt.

Ekspert tip

  • Frosne tater tots er en af ​​mine foretrukne måltidsgenveje, og du kan gøre så meget med dem ud over bare at tilberede dem i henhold til pakken. Denne lækre gryderet bruger dem som base, men tilføjer en fantastisk let oksekødsblanding og tre forskellige oste for at bringe gryderet til et andet niveau!
  • Stjernen i denne gryderet er virkelig osten. Jeg kan godt lide at bruge flere oste, der har forskellige smag og egenskaber, der fungerer godt sammen i gryden. Cheddar smelter perfekt. Gruyere har noget cremet ved det. Parmesan giver gryden noget salt og en sprød topping. (Nævnte jeg, at smeltet ost er den bedste ting i hele verden? Du skal prøve denne!)
  • Fordi tater tots er frosne, skal dette bages i alt 50 minutter eller deromkring for at lave mad hele vejen igennem. Hold øje med det, når det bager og drejer gryden halvvejs igennem, hvis det er nødvendigt for at sikre jævn madlavning.
  • Sulten efter mere? Der er flere osteagtige opskrifter, hvor dette kom fra.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
1050
Kalorier fra fedt
620
% Daglig værdi
Total fed
68 g
105%
Mættet fedt
27g
135%
Transfedt
1 1 / 2g
Kolesterol
165 mg
54%
Natrium
2480 mg
103%
Kalium
1020 mg
29%
Samlet kulhydrat
59g
20%
Kostfibre
6g
24%
Sukker
4g
Protein
50 g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
80%
80%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

4 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1/2 magert kød; 2 højt fedtkød; 6 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Frosne tater tots er en af ​​mine foretrukne måltidsgenveje, og du kan gøre så meget med dem ud over bare at tilberede dem i henhold til pakken. Denne lækre gryderet bruger dem som en base, men tilføjer en fantastisk let oksekødsblanding og tre forskellige oste for at bringe gryden til et andet niveau!

    Stjernen i denne gryderet er virkelig osten. (Nævnte jeg, at smeltet ost er den bedste ting i hele verden? Du skal prøve denne!)

    Fordi tater tots er frosne, skal dette bages i i alt 50 minutter eller deromkring for at lave mad hele vejen igennem. Hold øje med det, da det bager og drejer gryden halvvejs om nødvendigt for at sikre jævn madlavning.

    Sulten efter mere? Der er flere osteagtige opskrifter, hvor dette kom fra.

Se videoen: Bøf Bourgogne - Boeuf Bourguignon (September 2020).