Nye opskrifter

Jezebel svinemørbrad

Jezebel svinemørbrad

Lidt sød, lidt varm og helt uventet, denne grillede svin mørbrad får sin unikke smag fra en sydlig favorit, Jezebel sauce, som traditionelt er lavet af dåse ananas, æble gelé og peberrod.MERE +MINDRE-

Frugt

1/2

(4 lb-størrelse) frisk ananas, skrællet, skåret i to på langs

1

medium Gala eller Fuji æble, kernet og kvartet

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

Svine mørbrad

1

spiseskefuld Dijon sennep

1

spiseskefuld peberrod

1 1/4

lb svin mørbrad, trimmet

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

1/2

teskefuld malet sort peber

Kartofler

1

pose (4,7 oz) Betty Crocker ™ ristet hvidløg Mos kartofler

Der kræves mælk og smør på kartoffelblandingsposen

4

oz flødeost (fra 8 oz pakke)

1

spiseskefuld hakket frisk italiensk (fladbladet) persilleblade

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Skær den halverede ananas i halv længde for at få 2 trekantede kiler. Skær den resterende kerne væk. Gnid ananas og æble med 1 spsk vegetabilsk olie. Placer på grillen over medium varme. Cover grill; kog 4 til 7 minutter på hver side, eller indtil grillmærker dannes, og frugten bliver let. Overførsel til skærebræt; lad det stå 10 til 15 minutter eller indtil det er køligt nok til at håndtere. Hak frugt, og sæt den til side.

  • 2

    Bland honning, sennep og peberrod i en lille skål; sæt til side. Gnid svinekød med 1 spsk vegetabilsk olie, salt og peber. Placer svinekød på grillen over medium varme. Cover grill; kog 15 minutter. Tur; børst generøst med honning sennepsblanding, og grill 8 til 13 minutter længere, eller indtil svinekød har en let rødme af lyserød i midten og kødtermometer indsat i midten læser 145 ° F. Overførsel til skærebræt; dæk med folie og lad den stå i 5 minutter. Tyndt skive.

  • 3

    I mellemtiden lav kartoffelmos i mikrobølgeovn som anvist på posen. Rør flødeost ind, indtil den er kombineret. Top med persille.

  • 4

    Server svinekød med frugt og kartoffelmos.

Ekspert tip

  • Traditionel sydlig Jezebel-sauce er en interessant kombination af syltede ananaskonserves, æblegelé, peberrod, malet sennep og sort peber. Vores version bruger frisk ananas og æble plus Dijon, peberrod og peber for et sjovt twist på klassikeren.
  • Spring ikke over skridtet med at trimme svin mørbrad. Membranen koger ikke væk, og det forhindrer smag og krydderier i at komme til kødet. For at fjerne glat sølvskind skal du køre en kniv under den skinnende membran og skive for at fjerne sølvskindet, mens du fjerner så lidt kød som muligt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
750
Kalorier fra fedt
300
% Daglig værdi
Total fed
33g
51%
Mættet fedt
15g
73%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
145 mg
48%
Natrium
1210 mg
50%
Kalium
1330 mg
38%
Samlet kulhydrat
75g
25%
Kostfibre
6g
25%
Sukker
39 g
Protein
40g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
90%
90%
Calcium
15%
15%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 1 1/2 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 2 meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Nytårsgris. Svinemørbrad med kartofler og rygeost (September 2020).