De bedste opskrifter

Easy Chocolate Marshmallow Fudge

Easy Chocolate Marshmallow Fudge

Fudge, men gør det let. Ingen vil være ligeglad med, at du lavede genveje, når slutresultaterne er så lækre.MERE +MINDRE-

Opdateret 24. september 2019

1

dåse (14 oz) sødet kondenseret mælk (fedtfri, hvis det er muligt)

1

pose (12 oz) halvsød chokoladechips

Skjul billeder

  • 1

    Brug et papirhåndklæde til at smøre en 8x8x2-tommer pande med smør - over siderne og bunden. Sæt til side.

  • 2

    Kombiner den sødede kondenserede mælk og chokoladechips i en gryde. Varm blandingen over svag varme under konstant omrøring, indtil chokoladen er helt smeltet. Når blandingen er glat, skal du fjerne gryden fra varmen.

  • 3

    Rør vanilleekstrakten ind, indtil den er fuldstændig kombineret. Tilsæt marshmallows og rør lige nok til at omslutte dem i fudge-blandingen - men omrør ikke, marshmallows smelter ind, hvis du rører for længe.

  • 4

    Hæld fudgen i den tilberedte gryde og glat toppen lidt. Opbevares i køleskab, 1 1/2 time eller længere. Når den er indstillet, skal du skære den i 1-tommers firkanter og fortære.

Ekspert tip

  • Skift denne opskrift ved at erstatte skumfiduser med hakkede pekannødder eller valnødder.
  • Indpakket i en lufttæt beholder, skiver hjemmelavet fudge giver en vidunderlig og velsmagende gave.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: GRANNYS OLD FASHIONED PEANUT BUTTER FUDGE RECIPE INCLUDED (September 2020).