Seneste opskrifter

Mexicansk Michelada Cocktail

Mexicansk Michelada Cocktail

Som en rigere, mørkere version af en blodig Mary, er denne mexicanske michelada sikker på at ryste happy hour på den bedst mulige måde. Parrer sig godt med en stor skål tortillachips.MERE +MINDRE-

Groft havsalt (til glasrand)

3/4

kop kølet tomatjuice

1

tsk worcestershire sauce

1

teskefuld chipotle hot sauce (eller tabasco)

4

flasker mørk mexicansk øl

Skjul billeder

  • 1

    Skær en kalk i kvart. Brug en fjerdedel til at fugte fælgen på fire briller. Rul glasfælge i groft havsalt til pels. Skær 4 tynde vandrette skiver fra den resterende kalkhalvdel til pyntglas. Sæt brillerne til side.

  • 2

    I en lille skål kombineres limesaft (inklusive resterne af den skivede kalk), tomatsaft, sojasovs, Worcestershire sauce og varm sauce. Rør for at blande.

  • 3

    Hæld tomatblandingen jævnt i glas. Top hvert glas med en flaske mørk mexicansk øl og server straks.

Ekspert tip

  • En Michelada er en mexicansk cocktail, der traditionelt er lavet med øl, limesaft, krydderier, tomatsaft og diverse saucer. Det er en salte cocktail, der kan variere i krydderi og serveres i et saltrand.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne krydrede mexicanske ølcocktail er en kombination af klassiske mexicanske smag, som chipotle og lime. Og med mørk mexicansk øl som denne opskrifts hovedingrediens, er den perfekt til happy hour eller din næste taco-aften.

Se videoen: Award Winning Best Tasting Michelada aka - Ojo Rojo or Red Beer (September 2020).