Nye opskrifter

Langsomt komfur Svinekoteletter Stroganoff

Langsomt komfur Svinekoteletter Stroganoff

Vi kalder det: Denne super lette overtagelse af stroganoff er ved at blive den nyeste opskrift i din dovne middagsrotation. Spring over købmanden, smid et par ingredienser med pantry-hæfteklammer som creme fraiche, løg og flødeost i din langsomt komfur og bam - alt det tunge løft er gjort.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1 1/2

kopper hakkede løg

8

oz svampe, skiver (ca. 3 kopper)

1/2

kop Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

4

udbenede svinekoteletter, 3/4 tommer tykke (ca. 2 lb)

3/4

tsk tørrede timianblade

3

oz (fra 8 oz pakke), flødeost, kuberet og blødgjort

2

spiseskefulde finhakket frisk italiensk (fladbladet) persille

Skjul billeder

  • 1

    I 12-tommers stegepande smeltes smør over medium varme. Tilsæt løg og svampe; kog 10 til 15 minutter, omrør ofte, indtil den er øm og let brunet. Tilsæt bouillon; omrør og skrab eventuelle brune bits op. Overfør svampeblandingen til en langsom komfur på 5- eller 6-liter. Sæson svinekød med timian, salt og peber; læg svinekød oven på løg og svampe.

  • 2

    Dække over; kog 2 til 2 1/2 timer ved lav varmeindstilling eller 1 1/2 til 2 timer på høj varme, indtil svinekød ikke længere er lyserødt og termometer indsat i midten læser mindst 145 ° F. Fjern svinekød til fad; dæk med folie.

  • 3

    Hvis madlavning er lav, skal du skifte til høj. I koppen skal du slå majsstivelse og vand sammen med piskeris. Pisk flødeost og majsstivelsesblanding i løgblandingen i langsom komfur ved hjælp af piskeris. Dække over; kog 9 til 12 minutter, slå lejlighedsvis, indtil osten er smeltet og sauce er let fortykket. Sluk for komfuret; rør sur creme ind. Hæld koteletter over; top med persille.

Ekspert tip

  • Server med Betty Crocker ™ kartoffelmos eller server over kogte brede ægnudler.
  • Vælg udskårne koteletter til denne opskrift for at få den bedste smag og struktur.
  • Sautering af grøntsagerne, før du tilføjer dem til din langsomt komfur, giver din sauce ekstra farve og rigere smag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
490
Kalorier fra fedt
280
% Daglig værdi
Total fed
31 g
48%
Mættet fedt
15g
76%
Transfedt
1 g
Kolesterol
155 mg
52%
Natrium
730 mg
30%
Kalium
790 mg
23%
Samlet kulhydrat
11g
4%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
5g
Protein
40 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
8%
8%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 5 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Sådan laver du en svinekotelet på skaft (September 2020).