Seneste opskrifter

Stegte spinat- og artiskokdypkugler

Stegte spinat- og artiskokdypkugler

Din yndlings spinat og artiskok dip - men stegt i små sprøde kugler!MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1

(9 ounce) pakke frossen spinat, optøet og drænet

1

(6,7 ounce) krukke artiskokhjerter (drænes og klappes tørt)

1

kop strimlet mozzarellaost

1/2

kop strimlet parmesanost

1

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1/2

kop Guldmedalje ™ universalmel

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

  • 1

    I en stor skål kombineres spinat, artiskokhjerter, mozzarella, parmesan, mayonnaise, hvidløg og en knivspids salt og peber. Rør for at kombinere. Anbring skålen i fryseren i 10 minutter for at blive fast.

  • 2

    Læg panko, æg og mel i 3 små skåle.

  • 3

    Rul spinatblandingen i 1-tommers kugler. Rul let i melet og ryst eventuelt overskud af det. Dyp hver kugle i ægvasken, og rul derefter let rundt i panko-brødkrummerne.

  • 4

    Steg i varm olie, indtil den er gyldenbrun, i alt ca. 3 minutter. Server straks med citronskiver.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
190
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
12g
18%
Mættet fedt
3 1 / 2g
16%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
14%
Natrium
250 mg
10%
Kalium
130 mg
4%
Samlet kulhydrat
15g
5%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
1 g
Protein
7g
A-vitamin
35%
35%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
15%
15%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Når livet giver dig spinat og artiskok dip, lav stegte appetitvækkere. For at fejre alt det lækre, lad os lave Fried Spinat og Artichoke Dip Balls! Disse sprøde bolde af glæde er fantastiske. Kast bare dine ingredienser i en stor skål, frys i 10 minutter, og dann derefter små 1-tommers kugler. Du kan gøre dem så store, hvis du vil, men du behøver ikke. Rul de små kugler rundt i noget mel, dypp dem i æg og derefter i panko-brødkrummer. Ba da bing. Steg derefter, steg og steg. Dit liv er ved at blive sååå godt. Klem med lidt frisk citron og nyd det.

Se videoen: Best Carbonara Ever! - Cooking in the Forest (September 2020).