De bedste opskrifter

Easy Honeyed Pear Omsætninger

Easy Honeyed Pear Omsætninger

Grib dine yndlingspærer, og lav et hurtigt parti af disse flaky pære håndtærter.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

stor moden pære (jeg bruger D'Anjo, som er en fastere pære)

1/2

tsk almindeligt mel

1

Pillsbury ™ køleskorpe

1

stor æggehvide, slået

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Linj et bageplade med pergamentpapir.

  • 2

    Skræl pæren. Skær derefter i en ca. 1/2-tommer terning. Overfør til en lille skål, og tilsæt derefter honning, mel og salt. Rør godt, indtil det er kombineret.

  • 3

    Rul tærskorpen og skær den i fire fjerdedele. Del pæreblandingen jævnt mellem stykker af tærskorpen og læg den i midten.

  • 4

    Fugt kanterne på tærskorpestykker med fingerspidsen. Fold tærskorpen over pæren og dann en lomme. Tryk på kanterne for at forsegle. Brug derefter en gaffel til at presse forsigtigt langs kanterne for at forsegle mere og skabe en dekorativ kant.

  • 5

    Pensl toppen af ​​omsætningen med æggehviden og drys derefter med sukker.

  • 6

    Bages i 25-30 minutter, indtil den er let brunet.

  • 7

    Server straks eller opbevar i en lufttæt beholder, indtil den er klar til at blive spist.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Honning. Pærer. Flaky skorpe. Hvordan kan du gå galt?

    På trods af min bedste indsats for at skære ned på vores købmandsforløb, finder jeg mig selv tilbage til kvarterbutikken for at hente glemte ingredienser. I dag, i frustration, købte jeg fem forskellige dåser bønner i håb om, at jeg ville undgå endnu en tur i denne uge. Fingre krydsede for den ene.

    Dagens tur var også at hente honning- og tærskorpen, som jeg glemte at købe i går. Selvom jeg typisk holder en god forsyning af begge dele ved hånden, fandt jeg min honning alt krystalliseret i morges og tærskorpen væk. Whoops.

    Men turen var det hele værd, da det resulterede i et parti Easy Honeyed Pear Turnovers, som vi kunne nyde.

    Hvad angår desserter, er dette en, som hele familien nyder. Min mand og datter elsker den skællende, salte skorpe, mens min søn og jeg elsker den søde honning og pærefyldning. Det er en win-win for os alle.

    Når jeg laver disse, foretrækker jeg at bruge D'Anjou pærer, som holder deres form, selv efter madlavning. Så når du bider ind, får du en mundfuld bløde, honningbelagte pærer. Det er guddommeligt.

    Server disse babyer som dessert med kaffe til de voksne. De går rigtig godt sammen.

    Flere pæreopskrifter

    Hvis du parrer godt med pærer, er der et par flere opskrifter, du måske vil have:

    Easy Pear Muffins
    Pære og hindbær sprød
    Frisk pærecrostata
    Pæremøtrik Scones
    Mini Pear Brie Bites

    Fremlagt opskrift: Easy Honeyed Pear Turnovers

    Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

    Er du en omsætningsfan?

Se videoen: Easy Baked Pears Recipe. The Sweetest Journey (September 2020).