Usædvanlige opskrifter

Slow-Cooker French Toast Gryderet

Slow-Cooker French Toast Gryderet

Fransk toast gjorde den nemme måde - i en langsom komfur - så den er klar, når du er. Server det med friske bær og ren ahornsirup for en perfekt parring.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2

brød Pillsbury ™ kølet fransk brød, bagt i henhold til pakkens anvisninger

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 225 ° F. Skær bagt Pillsbury ™ franskbrød i 3/4-tommer terninger. og spred det på et rent bageplade. Bages 30-40 minutter, eller indtil brød er tørret ud og sprød.

  • 2

    Spray en 4-5-liters langsom komfur med non-stick bagningsspray. Placer de tørrede brødstykker i din tilberedte langsomt komfur.

  • 3

    I en blender kombineres mælk, æg, fløde, vanilje, kanel og ahornsirup. Drys hele blandingen over brødet i langsomt komfur.

  • 4

    Brug en gaffel i en lille skål til at kombinere brunt sukker, smør og nødder. Drys blandingen over toppen af ​​brødet.

  • 5

    Brug en gaffel i en lille skål til at kombinere brunt sukker, smør og nødder. Drys blandingen over toppen af ​​brødet.

  • 6

    Dæk og kog på lav indstilling i 4-5 timer.

  • 7

    Tyve minutter inden servering skal du fjerne låget på langsom komfur og lade den franske skål køle af og sætte sig. Serveres med friske bær og en dråbe ahornsirup, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
550
Kalorier fra fedt
360
% Daglig værdi
Total fed
40 g
62%
Mættet fedt
13g
66%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
195 mg
64%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
310 mg
9%
Samlet kulhydrat
35g
12%
Kostfibre
3g
11%
Sukker
26 g
Protein
10 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 7 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Langsom komfur fransk toast? Sig whaaat? Denne morgenmadsopskrift er så god og så let, at den bliver en øjeblikkelig favorit. Kom og gå en tur ned ad Storytale Lane, mens vi fører dig gennem opskriften og lige ind i maven på morgenmaden. Engang engang nappede du dig to dåser Pillsbury fransk brøddej. God shopping. Bag det nu alt efter pakkens anvisninger, afkøles og skæres i terninger. Kast disse terninger brød på et bageplade, og pop dem i din ovn, som skal opvarmes til 225 ° F. Grundlæggende tørrer du bare brødet i brødkrummer (godt, croutoner, men bær med os). Det er en Hans- og Gretel-ting. Det er en fransk skål ting. Brødkrummer er nødvendige til fabler og fransk toast. Du er hidtil klar til at spise morgenmad eller tage ud i skoven og undslippe onde stedmødre. Du er velkommen. Hvis du beslutter dig for at tage ud i skoven, vil du sandsynligvis opdage et hus med honningkager, der lugter som kanel og er belagt i denne skøre fantastiske vaniljecreme-blanding. Kræves også til fransk toast. Total serendipity.Tag en note fra Gingerbread Witch og bland alt sammen i din langsomt komfur. Derefter tager du en note fra den generelle fylde og suppler den med en smørbrun sukker-pecan-blanding. Det her er historiefortælling! Låg på, lav indstilling. Du har nu fire timer til at krølle op med en bog eller nippe i honningkagerhuset. Fordi når denne franske toastgryde begynder at lave mad, får den alt til at lugte som vanilje og sult. Efter fire langsomme og lækre timer er det gjort. Løft bare låget og sniff. Ahhhhhh. Yummmmmmy. Drys med ahornsirup og træk tæt på bordet. Tættere. Tættere. Mmmm. Det er lige rigtigt.

Se videoen: Slow Cooker Banana Bread (September 2020).