Usædvanlige opskrifter

Konfetti æg kopper

Konfetti æg kopper

Disse Confetti Eggs Cups er ikke kun super nemme at lave, de er helt smukke og ville være en perfekt skål at tage med til feriebruncher eller sammenkomster.MERE +MINDRE-

1/2

kop finhakket rød peber

12

skiver tynd skinke (eller deli frokostkød)

1

kop strimlet cheddarost

1/4

kop finhakket grøn peber

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F.Tryk en skive skinke i hvert rum med en muffin eller en cupcakeform.

  • 2

    Knæk et æg oven på hver skinkekop. Sæt med salt og peber efter smag.

  • 3

    Drys rød og grøn peber oven på hvert æg.

  • 4

    Bages ved 375 ° F i 10 minutter. Fjern fra ovnen, drys hver æggekop med ost og vend tilbage til ovnen i 5-10 minutter (indtil æg er kogte efter din smag).

  • 5

    Fjern fra ovnen og server.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
157.3
% Daglig værdi
Total fed
10,4 g
16%
Mættet fedt
4,2 g
21%
Kolesterol
211,6 mg
70%
Natrium
452,0 mg
19%
Kalium
171,3 mg
5%
Samlet kulhydrat
2,0 g
1%
Kostfibre
0,5 g
2%
Sukker
0,5 g
Protein
13,3 g
C-vitamin
15.20%
15%
Calcium
9.90%
10%
Jern
6.70%
7%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Jeg er altid på udkig efter god morgenmad og brunchideer, især i ferien. Der er intet, jeg nyder mere end en afslappende morgenmad med min familie. Men da vi alle gerne vil slappe af i weekender og helligdage, prøver jeg at lave ting, der er enkle og hurtige. Disse Confetti Eggs Cups er ikke kun super lette at lave (min 6-årige sætter disse sammen!), De er helt smukke og ville være en perfekt skål at tage med til feriebruncher eller sammenkomster. Du kan bruge de grøntsager, du ønsker, men den røde og grønne peber er vores favorit og absolut festlige. Du kan også samle disse kopper på forhånd og bage dem lige inden dine gæster ankommer.

Se videoen: Cup Stacking Skills with Finn Kverndal - Virgin Media Talent School (September 2020).