Nye opskrifter

Tun Antipasto

Tun Antipasto

2

dåser (12 oz) albacore tun

3

spiseskefulde olivenolie eller vegetabilsk olie

2

kopper skivede fyldte oliven

2

kopper perleløg (lille)

1

grøn paprika skåret i små terninger

1

teskefuld æblecidereddike

1 1/2

kop frosne skårne grønne bønner

1

stor gulerod skåret i små terninger

1

dåse (8 oz) tomatsauce i spansk stil

1

dåse (8,5 oz) hakkede tomater (stuvet)

Skjul billeder

  • 1

    Steg løgene i en lille gryde med hvidløg og peber på medium-lav varme. Lad dem ikke brænde, fordi de smager bittert.

  • 2

    Tilsæt resten af ​​ingredienserne og kog i 15 minutter med låget på. Lad afkøle og server.

Ekspert tip

  • Brug kylling på dåse eller 2 terninger i kyllingebryst i stedet for tun. Du kan også udelade dem alle sammen. Hvis du foretrækker det uden kød, skal du tilføje flere grøntsager som blomkål, svampe eller courgette.
  • Du serverer også med grøntsager eller hvid ris.
  • Du kan opbevare køleskabet i krukker i længere tid.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Tun eller kylling antipasto er en favorit på Puerto Ricas fester. Det serveres normalt med salte kiks eller over toast ved familiesammenkomster. Denne opskrift er meget let at tilberede, så den er perfekt til dine sammenkomster eller fødselsdagsfester. Alt du skal gøre er at skære grøntsagerne i små stykker. Du skal være i stand til at spise det i en eller to bid. Du kan også give det et personligt præg ved at tilføje flere grøntsager. Personligt kan jeg godt lide at ændre den sædvanlige opskrift ved at bruge små perleløg til at give skålen en flot præsentation.

Se videoen: Giadas Antipasto Salad How-To. Food Network (September 2020).