Nye opskrifter

Kødbulle Oksekød Bourgogne

Kødbulle Oksekød Bourgogne

Denne kloge kødbollerversion af oksekød burgunder bringer alle smag af svampe, vin og oksekød til dit bord på lidt over en time.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1/2

kop Progresso ™ panko sprøde brødkrummer

1

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

1/4

kop hakket grønne løg

2

spiseskefulde finhakket hvidløg

1/2

teskefuld Worcestershire sauce

1

lb cremini eller baby bella svampe, skyllet og skåret

2

teskefulde hakkede friske timianblade

1

kop burgunder vin, såsom Pinot Noir

1 1/2

kopper Progresso ™ oksekødssmag (fra 32-oz karton)

2

spiseskefulde mel til alle formål

1

spiseskefuld finhakket italiensk (fladbladet) persille

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Bland brødkrummer og mælk i en lille skål; lad stå i ca. 5 minutter, eller indtil mælken er absorberet. I mellemtiden linje 15x10x1-tommer pande med folie; spray med madlavningsspray.

  • 2

    I stor skål blandes oksekød, grønne løg, 1 spsk hvidløg, 3/4 tsk salt, Worcestershire sauce, æg og brødkrummeblanding. Rør forsigtigt og pas på ikke at komprimere blandingen. Form blandingen til 18 (1 1/2-inch) kødboller; placere på gryde. Bages 18 til 22 minutter eller indtil den indre temperatur er mindst 165 ° F.

  • 3

    I mellemtiden smelt 3 spiseskefulde smør i 12-tommers stegepande over medium høj varme. Tilsæt svampe og resterende 1/2 tsk salt; rør til pels. Kog 12 til 13 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil svampe er meget ømme og stegepanden er næsten tør. Rør den resterende spiseskefuld hvidløg og timianen ind; kog ca. 1 minut eller indtil hvidløg er duftende. Tilsæt 1/2 kop vin, omrør lejlighedsvis for at glasere stegepanden, og kog ca. 3 minutter, eller indtil det meste af vinen er absorberet. Rør resterende 1/2 kop vin og bouillon ind. Varm til kogende kog 2 til 3 minutter, eller indtil væsken er reduceret let. Bland den resterende 1 spsk smør og melet i en lille skål; mos med gaffel for at danne en pasta. Pisk smørblanding i vinblanding i stegepande ved hjælp af piskeris. Lad det simre ca. 3 minutter, og slå hele tiden, indtil pastaen er helt opløst, og svampesauce er fortykket. Tilsæt kødboller til stegepanden; rør forsigtigt til pels. Pynt med persille.

Ekspert tip

  • Bourgogne refererer til vin fra Bourgogne-regionen i Frankrig. Selvom der produceres flere druesorter i regionen - inklusive Chardonnay - er den mest almindelige rødvin Pinot Noir. Enhver Pinot Noir kan bruges i denne opskrift.
  • Server frikadellerne med kartoffelmos, smørede nudler eller ris.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
300
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
9 g
43%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
100 mg
33%
Natrium
840 mg
35%
Kalium
460 mg
13%
Samlet kulhydrat
14g
5%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
3g
Protein
18g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
4%
4%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 2 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Boller i karry (September 2020).