Usædvanlige opskrifter

S'mores kaffekop cupcakes

S'mores kaffekop cupcakes

S'mores aromatiserede cupcakes dekoreret til at ligne kaffekopper gør en vidunderlig dessert. Bring dem til et kontorfest, et bogklubmøde eller frokost for en sjov overraskelsesgodtgørelse!MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

36

oz fondant (eller modellering af chokolade)

1

æske (17,9 oz) Betty Crocker ™ Premium Cupcake Mix Hershey'sSmores

1

dåse (12 oz) Betty Crocker ™ Frosting Vanilla

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F til mørke eller nonstick-pander.) Fyld hulrum i cupcake-pander med papirforinger.

  • 2

    Bland graham cracker krummer med smeltet smør. Fyld hver cupcake-liner med 1 spsk krummer. Brug dine fingre til at komprimere krummerne til en dejlig jævn lagdelt skorpe.

  • 3

    Pisk cupcake mix, vand, olie og æg ved lav hastighed i 30 sekunder og derefter på medium hastighed i to minutter. Hæld tilstrækkelig dej i hver cupcake-kop til at dække skorpen. Ælt marshmallow-pakken, og klipp et tip af. Klem lidt marshmallow ind i midten af ​​hver af cupcakesne. Hæld den resterende kagedej i hver af cupcake-linerne. Bages i 24-29 minutter, indtil overfladen af ​​hver kage ser tør ud. Lad det køle helt af.

  • 4

    Pak cupcakes ud, og bortskaf papirforingerne. Frost siderne af hver cupcake med Betty Crocker ™ klar til at sprede vaniljefrosting. Glat ud frostingen, gør hver cupcake til en cylinder.

  • 5

    Støv overfladen med majsstivelse eller pulveriseret sukker. Ælt, rul derefter fondant ud til ca. 1/8 tomme tykkelse. Skær i 2 tommer x 8 1/4 tommer strimler, rul igen efter behov. Sæt en stribe rundt om hver cupcake. Skær overskydende fondant af. Børst kanterne, hvor fondanten mødes med vand. Tryk sammen, hold nede, indtil kanterne klæber sammen.

  • 6

    Rul den resterende fondant til 1/4 tommer tykkelse. Skær i 2 1/2 tommer x 3/8 tommer strimler. Bøj ind i et buet kaffekophåndtag. Børst enderne let med vand. Tryk håndtagene på siderne af hver kaffekop. Brug nogle sammenrullede papirhåndklæder til at holde håndtagene på plads, indtil de tørrer. Scoop smores frosting i en mikrobølgesikker skål. Varm det op i 20 sekunder, rør derefter. Opvarm om nødvendigt i 10 sekunders intervaller, indtil frostingen er smeltet. Hæld en spiseskefuld frosting over hver cupcake, og sørg for ikke at spilde den på fondantkoperne.

  • 7

    Server cupcakes på små underkopper.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Du kan omdanne almindelige cupcakes til kopper kaffe i et par enkle trin. De ser så virkelige ud, at alle vil blive overraskede over, at der er en lækker lille kage inde! Hver af disse kaffekop cupcakes blev lavet ved hjælp af Betty Crocker ™ 's nye Hershey's S'mores Premium Cupcake Mix, og de er fantastiske. Hver lille kage har sin egen smuldrede graham cracker skorpe og en ooey gooey marshmallow fyldning. Når du bider i en, kommer smagene fra et bål til at sprænge ud. De var den perfekte cupcake, der blev brugt til at lave disse kaffekopper, fordi de ser så seje ud, når de er skåret i to. Al den skumfidus godhed, der kigger ud fra chokoladekagen, er en skønhed. Server cupcakes på små underkopper. Efter servering skal du skære cupcakes i halve for at vise den klæbrige marshmallowfyldning. Dine gæster vil elske overraskelsen!
  • Hershey's® er et registreret varemærke tilhørende The Hershey Company, Hershey, PA, 17033

Se videoen: SMORES CUPCAKES: BAKING WITH MEGHAN (September 2020).