Nye opskrifter

Cremet oksekød, byg og svampesuppe med kruset løg

Cremet oksekød, byg og svampesuppe med kruset løg

Lav denne hjertelige, sjæltilfredsstillende suppe toppet med en bunke vanedannende gode stegte løg til din familie og venner, eller hold det hele for dig selv. Fordi stol på os, bliver du ikke træt af resterne snart.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

Suppe

1

pakke (8 oz) skiver svampe

1

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

2

fed hvidløg, finhakket

3

spiseskefulde Gold Medal ™ mel til alle formål

1

tsk hakket friske timianblade

1/4

teskefuld friskmalet sort peber

5

kopper Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra to 32-oz kartoner)

2/3

kop ubehandlet perlebyg

1

kop kraftig flødeskum

Frizzled løg

2

store løg, skåret i halve, tyndt skåret (3 kopper)

Skjul billeder

  • 1

    I 5-liters hollandsk ovn opvarmes 2 spsk olivenolie over medium høj varme. Tilsæt svampe; kog 4 til 6 minutter, omrør ofte, indtil den er brunet. Overfør til skål.

  • 2

    Tilsæt oksekød til hollandsk ovn; kog 7 til 9 minutter, omrør ofte, indtil den er kogt grundigt. Tilsæt reserverede svampe, hakket løg, gulerod og hvidløg; fortsæt med at lave mad 4 til 6 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil det er blødgjort. Drys mel, timian, salt og peber over oksekød og grøntsager; kog og rør i 2 minutter. Rør i bouillon; varme til kogning. Tilsæt byg; reducer varmen til medium-lav. Lad det simre 35 til 40 minutter, eller indtil byg er kogt. Rør flødeskum i; kog 1 til 2 minutter eller indtil den er varm.

  • 3

    I mellemtiden opvarmes 2 kopper vegetabilsk olie i 12-tommers stegepande over medium høj varme, indtil den er varm. Tilsæt 1 kop skivede løg; steg 7 til 9 minutter eller indtil dybbrun. Overfør til papirhåndklædeforlagt plade. Gentag med resterende løg.

  • 4

    Drys individuelle suppeportioner med krusede løg.

Ekspert tip

  • Vi testede denne opskrift med hvide knapsvampe, men brug cremini eller shiitake-svampe til en mere intens svampesmag.
  • Hvis du leder efter en genvej, kan du erstatte den stegte løggarnering med dåse franskstegt løg eller krutoner.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
560
Kalorier fra fedt
350
% Daglig værdi
Total fed
38g
59%
Mættet fedt
15 g
73%
Transfedt
1 g
Kolesterol
100 mg
33%
Natrium
970 mg
40%
Kalium
500 mg
14%
Samlet kulhydrat
33g
11%
Kostfibre
5g
21%
Sukker
6g
Protein
19 g
A-vitamin
45%
45%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
6%
6%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Cream of Mushroom Soup (September 2020).