Usædvanlige opskrifter

Sydlige grill Bao boller

Sydlige grill Bao boller

Få din dim sum fix hurtigt med dette amerikanske twist på kinesiske svinekødboller. Med kun 5 ingredienser og et par minutters forberedelse kan du få en smagfuld hjemmelavet fusionsmiddag på bordet.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2018

Lav med

Pillsbury Grands! Kiks

1

kop terninger trukket svinekød med grillsauce (hjemmelavet eller fra en 16 ounce beholder)

3

grønne løg, tyndt skåret

1

dåse (16,3 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ Southern Homestyle nedkølede kærnemælkekiks (8 kiks)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Linj stort bageplade med bagepapir.

  • 2

    Bland svinekød og grønne løg i en medium skål. Opdel dejen i 8 kiks. Tryk hver kiks i en 4-tommer runde. Del svinekødsblandingen mellem kiksrunder, og placer ca. 2 spsk i midten af ​​hver runde. Saml dejen omkring fyldet, og klem for at forsegle. Placer hver bolle, sømssiden nedad, på bagepladen.

  • 3

    Bland æg og sojasovs i en lille skål. Pensl toppen og siderne af hver bolle med ægblanding. Kassér den resterende ægblanding.

  • 4

    Bages 20 til 25 minutter eller indtil dybbrun og fyldning når 165 ° F på et termometer, der læses med det samme ELLER frys, og bages senere som beskrevet i trin 5.

  • 5

    Hvis du gør noget forud for at bage og servere på et senere tidspunkt: Saml boller på madpapirforet bageplade; børstes ikke med ægblanding. Frys ubagte boller, udækkede, 45 minutter til 1 time, eller indtil kiks er meget faste. Mærk 1-liters genlukkelig fryseplastikpose. Overfør boller i enkelt lag til pose; fjern så meget luft som muligt, og frys op til 3 måneder. Bagning: Linj bageplade med bagepapir. Anbring frosne boller på bagepladen. Bages 25 minutter; børste med ægblanding. Bages 9 til 11 minutter længere, eller indtil dybbrun og fyldning når 165 ° F på et øjeblikkeligt aflæst termometer.

Ekspert tip

  • Brug færdigpakket og sauceret grillet svinekød eller hjemmelavet sauceret trukket svinekød skulder.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
240
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
5g
26%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
580 mg
24%
Kalium
100 mg
3%
Samlet kulhydrat
29g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
7g
Protein
8g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: EASY DELICIOUS Chinese Pork Bun Recipe Baozi 包子 (Oktober 2020).