De bedste opskrifter

Karamelliseret løgdyp med ristede fingerling kartofler

Karamelliseret løgdyp med ristede fingerling kartofler

Hvis du bringer denne dukkert til en fest, skal du være forberedt på en større dobbeltdypning. Og med fingerling af kartofler som det perfekte kar til al den smag, hvordan kunne du forvente, at de forhindrede sig i at vende tilbage for mere?MERE +MINDRE-

Dip

4

kopper (ca. 1 lb) tyndt skåret søde løg

Kartofler

2

lb fingerling kartofler, skåret i halv længde

2

spiseskefuld olie

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Linj 15x10x1-tommers gryde med folie, og spray med madlavningsspray.

  • 2

    I 12-tommers stegepande smeltes smør over medium høj varme. Tilsæt løg; kog 15 minutter, omrør ofte. Hvis løg bruner for hurtigt, skal du reducere varmen til medium. Tilsæt forsigtigt 1/4 kop vand, og rør for at glase panden. Kog 10 minutter, omrør ofte. Gentag afglasning med resterende 1/4 kop vand. Kog 3 til 5 minutter, omrør ofte, indtil vand absorberes, og løg er dybt brunet og ømt. Rør 1/2 tsk salt ind; overfør karamelliserede løg til skål. Afkøles i 15 minutter ved stuetemperatur. Hak løg og tilsæt til en lille skål.

  • 3

    Forbered dip ved at blande mayonnaise og creme fraiche med afkølet løg; omrør indtil den er helt kombineret. Opbevares i køleskab, indtil det er klar til servering.

  • 4

    Bland i mellemtiden kartofler, olie, 1/2 tsk salt og peber i en medium skål; omrør for at belægge jævnt. Placer kartofler, der er skåret nedad i gryden. Steg 25 til 30 minutter eller indtil det er mørt og gyldentbrunt på den afskårne side. Server dip med kartofler.

Ekspert tip

  • Ved karamellisering af løgene hjælper brugen af ​​vand til at afglasse gryden, at løgene brunes, fordi det karamelliserede sukker i gryden derefter omrøres tilbage i løgene.
  • Dypen kan laves foran og opbevares i op til tre dage i lufttæt beholder i køleskabet.
  • Pynt dipen med tyndt skåret grønløg, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 4 oz kartofler og 1/3 kop dip
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
310
% Daglig værdi
Total fed
34g
52%
Mættet fedt
9 g
47%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
13%
Natrium
520 mg
22%
Kalium
620 mg
18%
Samlet kulhydrat
26 g
9%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
5g
Protein
4g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
6%
6%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 6 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Rosas frikadeller (Oktober 2020).