Seneste opskrifter

Crock Pot Chicken Matzo Ball Soup

Crock Pot Chicken Matzo Ball Soup

Den ultimative komfortsuppe - og din langsomme komfur gør alt arbejdet!MERE +MINDRE-

2

lb udbenet kylling (lår, ben eller bryster), hud fjernet

2

store gulerødder, skrællet og skåret i skiver

1

medium hvidløg, skrællet og skåret

3

fed hvidløg, tyndt skåret

1/2

teskefuld frisk krakket sort peber (eller mere efter smag)

2

teskefulde salt (eller mere efter smag)

2

spiseskefuld olie

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt de første 10 ingredienser (kylling gennem salt) til en langsom komfur, og rør for at kombinere dem. Kog dækket på svag varme i 8 timer.

  • 2

    Når den er kogt, skal du fjerne kyllingen med en skåret ske og kassere knoglerne. Kyllingen skal bare falde fra hinanden, men hvis der er store stykker, skal du bruge en gaffel til at makulere. Returner derefter kylling til suppen.

  • 3

    I mellemtiden røres matzo-kuglemix, vegetabilsk olie og æg sammen i en separat skål. Opbevares i køleskab i 15 minutter for at køle ned. Fjern derefter og form blandingen til 1-tommers kugler.

  • 4

    Placer kuglerne forsigtigt tilbage i suppen, og dæk og kog i yderligere 20 minutter.

  • 5

    Kryd suppen en sidste gang med ekstra salt og peber, hvis det er nødvendigt. Server derefter!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
370
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
17g
26%
Mættet fedt
4g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
175 mg
58%
Natrium
1350 mg
56%
Kalium
490 mg
14%
Samlet kulhydrat
22g
7%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
4g
Protein
32g
A-vitamin
130%
130%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
8%
8%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 4 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ah, glæden ved den langsomme komfur. For de nætter, hvor du har travlt, eller når som helst du vil bruge nogle matzokugler, der er tilbage, er denne suppe en god løsning. Det er godheden ved en homestyle kyllingesuppe, der bruger matzo i stedet for nudler. Super let, super hjerteligt, super trøstende. Og det bedste er, at din langsomt komfur vil gøre alt arbejdet (åh, og det får dit hjem til at lugte åh-så-lækker). Kast bare alt i - gulerødder, selleri, løg, hvidløg, et laurbærblad, en få kviste frisk timian, salt, peber og noget udbenet kylling (jeg brugte kyllingeben). Lad det hele koge lavt i ca. 8 timer, og fjern derefter kyllingen med en skåret ske. Den skal bare falde fra hinanden, men brug en gaffel til at strimle den lidt, hvis der er store stykker. Træk knoglerne ud, og vend derefter den strimlede kylling tilbage i suppen. Når din bouillon er klar, skal du fortsætte og danne matzo-kuglerne. Rør din matzo-blanding, vegetabilsk olie og æg sammen, og afkøl derefter i mindst 10-15 minutter. Når det er kølet, skal du fjerne det og danne dejen i ca. 1 tommer kugler. Læg dem omhyggeligt i suppen, og dæk og kog i yderligere 20 minutter, indtil matzo er færdig. Krydre med ekstra salt og peber, hvis det er nødvendigt. Sæt forsigtigt suppen ud, så du ikke bryder matzo-kuglerne og server! SÅ trøstende og lækker!

Se videoen: Vegetarian Matzo Ball Soup - Martha Stewart (September 2020).