Seneste opskrifter

Slow-Cooker Pumpkin Cake med karamelsauce

Slow-Cooker Pumpkin Cake med karamelsauce

Fugtig græskarkage bagt lige i langsom komfur!MERE +MINDRE-

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemixkrydderi

1

dåse (15 oz) græskarpuré

Flødeskum til servering

Karamelsovs til servering

Skjul billeder

  • 1

    I en stor skål kombineres den tørre kagemix, sukker, æg, vegetabilsk olie, creme fraiche, vand og græskar. Pisk med en elektrisk mixer i 2 minutter på medium hastighed.

  • 2

    Sprøjt crock på en 6-liters langsom komfur med non-stick spray. Tilsæt kagedej til langsom komfur og dæk.

  • 3

    Kog på svag varme i 2 timer, eller indtil kagen er trukket væk fra siderne, og en smørkniv kommer ud ren, når den sættes i midten.

  • 4

    Lad afkøle i 10 minutter.

  • 5

    Anbring et stort serveringsfad eller bakke over toppen af ​​crock og vip forsigtigt på hovedet, så kagen falder ud på bakken. Sørg for at bruge ovnhandsker, da crock'en bliver varm. Lad afkøle helt.

  • 6

    Til servering, top kagen med flødeskum og karamelsauce.

Ekspert tip

  • Når du fjerner låget fra langsomt komfur, skal du gøre det hurtigt, ellers drypper kondens på låget på kagen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne efterårsinspirerede kage er fuld af krydret græskarsmag og rig karamelsauce. Ved du hvad der er det værste? Ligesom det værste det værste? Det er når du dør efter dessert, men du har allerede middag i ovnen, og du kan ikke lave din dessert. Det er det værste. Heldig for dig, jeg har en løsning. Den langsomme coooker! Virkelig, fyre. Du kan lave kage i langsom komfur. Vi ved alle, hvor saftigt og fugtigt kød fra langsom komfur er, men jeg vedder på, at du ikke vidste, at det ville have samme indflydelse på kagen! Det gør det. Helt fugtig. Måske ikke saftigt, for eww. Ingen vil have en saftig kage. Vi starter med en kasse med kagemix, fordi vi kan lide tingene let. Vi tilføjer noget græskar, lidt creme fraiche og nogle andre godbidder for at læge det hele og gøre det ekstra fabelagtigt. Når det er sammenblandet, hælder du det lige i din smurte langsom komfur. Vi bruger en langsom komfur på 6 liter til dette. Enhver form skal være fin. Hver langsom komfur er forskellig, så du vil helt sikkert justere tidsrammen ud fra din komfur. Den sværeste del af hele denne shebang er at få kagen ud af langsom komfur. Aaaaand, det er faktisk ikke så vanskeligt, så freak ikke ud. Tag bare en stor plade, skærebræt, bakke eller hvad som helst og placer den over toppen af ​​crock. Vend crock'en på hovedet, og kagen skal springe lige ud. Denne kage er så fugtig og smagfuld, at alt hvad den behøver, er lidt flødeskum og noget karamelsauce. Du vil elske det!

Se videoen: How-To Make Pumpkin Puree. DIY Pumpkin Puree (September 2020).