Seneste opskrifter

Slow-Cooker Oksesteg med æbler og løg

Slow-Cooker Oksesteg med æbler og løg

Inspireret af bayersk madlavning, gift denne opskrift med saftigt oksesteg med sødtærte æbler og den krydrede tang af rødløg. Resultatet er kød, der hele tiden marineres med en utrolig smag.MERE +MINDRE-

Opdateret 26. september 2016

Krydret salt (eller salt og peber) efter smag

1

stor kvist rosmarin (eller mere efter smag)

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt 1/4 kop rødvin i bunden af ​​langsom komfur.

  • 2

    Skær enderne af løg. Skær løg i halve og skær hver halvdel i fire lige store stykker. Anbring 4 stykker løg i bunden af ​​langsomt komfur. Placer gryderist oven på løg, og arranger derefter de resterende 4 løgsektioner omkring steken.

  • 3

    Vask, kerner og kvart æbler, lad skindene være på. Arranger æblekvartaler omkring stege.

  • 4

    Gnid stegtens top og sider med olivenolie og drys med din yndlings krydderisaltblanding (eller med salt og peber) efter smag. Topsteg med rosmarinkvis.

  • 5

    Dæk og kog på HIGH i 6 timer (eller 12 timer på lav). Fjern stegen fra gryden til et opvarmet tallerken og dæk med folie. Lad sidde i 5 minutter.

  • 6

    I mellemtiden skal du forsigtigt fjerne gryden fra bunden med langsom komfur og hæld væske gennem en fin sigte. Kassér æble-løgmasse (eller server på siden, varm, som æblemos), og sæt den klarede væske tilbage i langsomt komfur, og fortsæt opvarmningen, udækket. Bland en spiseskefuld majsstivelse i en lille klar skål med 2 spsk koldt vand, indtil det er glat og klumpfrit. Tilsæt majsstivelse og vand til langsomt komfur og pisk konstant for at kombinere med kogevæske, indtil blandingen er fortykket og sauce er dannet. Hæld sauce over kød på fad og server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
460
Kalorier fra fedt
230
% Daglig værdi
Total fed
26 g
40%
Mættet fedt
10 g
48%
Transfedt
1 g
Kolesterol
125 mg
41%
Natrium
90 mg
4%
Kalium
650 mg
19%
Samlet kulhydrat
14g
5%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
9 g
Protein
42 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
4%
4%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 6 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: 12 Surprising Foods To Control Blood Sugar in Type 2 Diabetics - Take Charge of Your Diabetes! (September 2020).