Usædvanlige opskrifter

Spicy Jordnøddesmør Bacon-glidere

Spicy Jordnøddesmør Bacon-glidere

Disse små skydere pakker mere smag, end du ville tro, med jordnøddesmør, Sriracha ... og bacon!MERE +MINDRE-

2

spiseskefulde Sriracha (eller mere efter eget valg)

1/2

kop cremet jordnøddesmør, delt

6

spiseskefulde smør, blødgjort

12

skiver peberfrugt eller cheddarost

2

hele jalapeños, skiver

2

kopper sprøde pommes frites

1

hel lilla løg, skåret i skiver

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm en grill til medium høj varme. Bland hakket oksekød, sojasovs, Sriracha, 2 spsk jordnøddesmør (du kan efterlade jordnøddesmør ud af pattiesne, hvis det ønskes) og en knivspids peber. Del oksekødet i 12 kugler og flad hver kugle i en bøf på størrelse med skyderboller.

  • 2

    Smør begge halvdele af hver bolle.

  • 3

    Når grillen er medium høj, skal du placere bøffer på grillen og koge i 4 minutter. Vend patties over med en spatel, og kog, indtil den ønskede doneness er nået. I løbet af de sidste 2 minutters madlavning skal du lægge en skive ost oven på hver bøffer og lukke grilllåget. Fjern skyderne til en plade og dæk med folie.

  • 4

    Tag fat i de smørede skyderboller og læg den skårne side ned på grillen i 1-2 minutter for at skåle dem.

  • 5

    Del det resterende jordnøddesmør blandt de 12 nederste boller, top hver med en burgerpatty, skive bacon, jalapenos, sprøde pommes frites og rødløg. Drys med mere Sriracha, hvis det ønskes. Dæk med toppen af ​​bolle og server med det samme!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Disse glidere er som ingen andre - med jordnøddesmør, sriracha og bacon! Hvis glidere er på scenen, kan det kun betyde en ting: om sommeren er lige rundt om hjørnet. Hvilket også betyder, at Memorial Day er næsten her! For mig er Memorial Day den uofficielle start på sommeren. Vejret varmer endelig op, børn nærmer sig slutningen af ​​skolen, og grillene skyder op. For at få den uofficielle start på sommeren til den rigtige start bringer jeg en killer skyder opskrift til cookout. Det er min foretrukne måde at samle en burger på, og når du først har prøvet det ... godt, er der ingen vej tilbage. Jordnøddesmør og bacon plus burgere - hvad en fantastisk kombination. Hvis du er lidt bekymret for for meget jordnøddesmag, skal du bare lade jordnøddesmørret være ude af bøffer og bare skubbe det på bollen i slutningen. Samme godhed. Server dem op og nyd!

Se videoen: The Best Jalapeño Burger Ever. SAM THE COOKING GUY 4K (September 2020).