Nye opskrifter

Frossen karamel-æble crunchkage

Frossen karamel-æble crunchkage

Et frossent lag af æbletærte is snoet med karamel og klemt mellem et øverste og nederste lag af knasende knuste granola barer.MERE +MINDRE-

1

kasse (8,94 oz) Nature Valley ™ knasende granola-barer, knust til grove krummer

1/2

kop guldmedalje ™ mel til alle formål

1/3

kop pakket letbrunt sukker

6

spiseskefulde usaltet smør, smeltet

3

kopper blødgjort vanille eller kanelis

3/4

dåse af æbletærte (hak æblestykkerne op)

1/4

kop karamelsovs plus ekstra til servering

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Placer granatstængerne i Nature Valley i en fødevareprocessor, og bearbejd dem til en grov krummekonsistens. I en stor blandeskål tilsættes granola bar krummer, mel, brunt sukker og smeltet smør og omrøres for at blande sammen. Spred blandingen ud på en gryde foret med pergamentpapir og bages i 20 minutter under omrøring lejlighedsvis. Lad afkøle helt. Spred halvdelen af ​​krummeblandingen på bunden af ​​en 8x8-tommers bageplade. Reserver den anden halvdel af krummerne.

  • 2

    I en stor blandeskål tilsættes den blødgjorte is og rør æbletærtestykkerne og karamelsauce ind. Hæld blandingen over krummerne i 8x8-tommers bageplade. Drys de resterende krummer over toppen, dæk med aluminiumsfolie og frys i mindst 3 timer.

  • 3

    Skær i firkanter og server med flødeskum og karamelsauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • En frossen crunchkage med søde æbletærte smag og masser af karamel sauce til at kurere dine dessertbehov. Hvem elsker ikke en god æbletærte og is? Jeg har næsten altid en frossen æbletærte ved hånden, når jeg har brug for en spontan dessert. Men ... jeg har ikke altid isen, når jeg har brug for den. Jeg ved, det er kliché, men det sker alt for ofte. Du trækker en æbletærte ud for kun at indse, at du ikke har nogen vanilleis. (Og du kan ikke servere æbletærte uden is. Du kan bare ikke.) Så du kaster hovedet tilbage, slipper et dybt stønn, smider kagen tilbage i fryseren og spekulerer på, hvad du skal tjene til dessert. Nå, her er en dessert, du kan forberede op til et par dage i forvejen. Isen er allerede indarbejdet, så du behøver ikke bekymre dig om at have den ved hånden. Det er som en karamel hollandsk æbletærte og is alt i én! Disse frosne dessertfirkanter har en sprød granola-top og bund med et cremet lag is, blandet med æbletærtepåfyldning og snørt med klæbrig karamel. De er nemme at lave, kan forberedes på forhånd og grundigt deeeelicious! Server disse firkanter med en klat flødeskum og en ekstra drys eller to karamelsauce, så dine gæster vil blive positivt glade. Skær i firkanter og server. Det er lækkert almindeligt eller med flødeskum og en dråbe karamelsauce.

Se videoen: Tarte Tatin - fransk æbletærte med bund af butterdej (September 2020).