Usædvanlige opskrifter

Kyllingeparmesan med ristet kirsebær tomatsauce

Kyllingeparmesan med ristet kirsebær tomatsauce

Ristning af cherrytomater giver dem en unik intens smag, der passer perfekt sammen med de sprøde kyllingebryst og den smeltede friske mozzarella. Og nævnte vi, hvor chokerende let det er at lave?MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

Sovs

1/3

kop ekstra jomfru olivenolie

2

spiseskefulde balsamico

2

teskefulde pakket brunt sukker

3

fed hvidløg, finhakket

2

lb kirsebærtomater (ca. 6 kopper)

1/4

kop hakket friske basilikumblade

Kylling

4

udbenede kyllingebryst uden hud (1 1/4 lb)

1/2

kop Guldmedalje ™ universalmel

1

kop Progresso ™ panko sprøde brødkrummer

8

oz frisk mozzarella, skåret i 8 skiver

1/4

kop revet parmesanost

1/4

kop tyndt skiver basilikumblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. I en lille skål, slå 1/3 kop olie, eddike, brunt sukker, hvidløg, 1 tsk salt og 1/2 tsk peber med piskeris. Arranger kirsebærtomater i et enkelt lag i en ikke-smurt stor bageplade. Drys olivenolieblandingen over tomater; kaste til frakke. Bages 40 til 45 minutter, eller indtil tomaterne er blødgjort og brune pletter. Afkøles i 15 minutter.

  • 2

    Reserver 1 kop tomater; overfør de resterende tomater i blenderen. Dække over; bland på medium hastighed, indtil den er lidt klumpet. Overfør til 1-liter gryde. Tilsæt reserverede tomater og hakket basilikum. Genopvarm ved lav varme i ca. 3 minutter eller indtil den er varm.

  • 3

    I mellemtiden skal du placere hver kyllingebryst glat side imellem stykker plastfolie eller vokspapir; pund forsigtigt med en flad side af kødhammer eller kagerulle indtil den er ca. 1/4 tomme tyk. Sæt kyllingebryst med 3/4 tsk salt og 1/2 tsk peber.

  • 4

    Anbring mel i en lav skål; krydre med resterende 1/4 tsk salt og 1/4 tsk peber. Bland med gaffel for at fordele jævnt. I en anden lav skål skal du slå æg og vand, indtil det er skummende. Anbring brødkrummer på tallerkenen. Dyp hvert kyllingebryst i melblanding og dypp derefter i ægblanding. Coat godt med brødkrummer.

  • 5

    I 12-tommers stegepande opvarmes 4 spiseskefulde olie over medium høj varme. Tilsæt 2 kyllingebryster til olie; kog 3 til 4 minutter på hver side eller indtil gyldenbrun. Overfør til samme kantede bageplade. Tilsæt resterende 2 spsk olie til stegepanden. Tilsæt resterende kyllingebryst til olie; kog 3 til 4 minutter på hver side eller indtil gyldenbrun; overfør til samme bageplade. Top hvert bryst med 1/3 kop tomatsauce og 2 skiver mozzarellaost. Bages 5 til 7 minutter, eller indtil kyllingen ikke længere er lyserød i midten og osten er smeltet. Pynt med parmesanost og basilikum i skiver. Server ekstra sauce på siden.

Ekspert tip

  • Spaghetti laver en naturlig sideskål med kyllingeparmesan. Sked noget af den ekstra sauce oven på spaghetti for at binde hele skålen sammen.
  • For at gøre denne ret endnu lettere, kan du erstatte den ristede kirsebærtomatsauce med 1 krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk pastasauce. Enhver sort fungerer.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
970
Kalorier fra fedt
540
% Daglig værdi
Total fed
60 g
92%
Mættet fedt
9 g
44%
Transfedt
0g
Kolesterol
240 mg
80%
Natrium
1640 mg
68%
Kalium
940 mg
27%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
3g
14%
Sukker
11g
Protein
59g
A-vitamin
60%
60%
C-vitamin
25%
25%
Calcium
45%
45%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 1/2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 4 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 6 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Ovnbagte Kartofler Og Kylling I En Mega Lækker Champignon Flødesauce - One Kitchen DK (September 2020).