
Coating kylling i en æble-sennepsglasur og stegning med butternut squash på en arkpande er så let som det bliver. Denne glasur er ren magi.MERE +MINDRE-
3
spiseskefulde frossent æblejuicekoncentrat, optøet
2
spiseskefulde sennep
4
udbenet kyllingebryst på huden
6
kopper 1-tommer terninger butternut squash (fra 2 1/2-lb squash)
Skjul billeder
1
Opvarm ovnen til 425 ° F. Sprøjt 18x13-tommer kantet bageplade med madlavningsspray. I en lille skål skal du slå æblejuicekoncentrat, sennep og 2 spsk olivenolie med piskeris. Reserver 3 spiseskefulde af æblejuiceblandingen; sæt til side.
2
Krydre kylling med 3/4 tsk salt og 1/4 tsk peber. Placer på den ene side af bagepladen, og pensl med den resterende æblejuiceblanding.
3
Placer squash på den anden side af bagepladen. Sæson med resterende 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber. Drys resterende 2 spsk olie over squash; kaste til frakke. Steg 30 til 40 minutter eller indtil saft af kylling er klar, når den tykkeste del er skåret til ben (mindst 165 ° F) og squash er øm.
4
Drizzle reserveret 3 spsk æblejuiceblanding over kyllingebryst, og server.
Ekspert tip
- Hvis du gerne vil have lidt grøn på fadet, kan du drysse toppen af kyllingen og squash med finhakket persille.
- Helkornssennep tilberedes sennep med synlige sennepsfrø. Kig efter sennep med grov jord, hvis du ikke kan finde fuldkorn.
- Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 470
- Kalorier fra fedt
- 210
% Daglig værdi
- Total fed
- 24 g
- 37%
- Mættet fedt
- 4 1 / 2g
- 23%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 100 mg
- 33%
- Natrium
- 1010 mg
- 42%
- Kalium
- 820 mg
- 24%
- Samlet kulhydrat
- 25 g
- 8%
- Kostfibre
- 6g
- 25%
- Sukker
- 9 g
- Protein
- 37g
- A-vitamin
- 410%
- 410%
- C-vitamin
- 25%
- 25%
- Calcium
- 10%
- 10%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;
Valg af kulhydrat
1 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.