+
Nye opskrifter

Pladecider-sennepskylling med ristet butternut squash

Pladecider-sennepskylling med ristet butternut squash

Coating kylling i en æble-sennepsglasur og stegning med butternut squash på en arkpande er så let som det bliver. Denne glasur er ren magi.MERE +MINDRE-

3

spiseskefulde frossent æblejuicekoncentrat, optøet

2

spiseskefulde sennep

4

udbenet kyllingebryst på huden

6

kopper 1-tommer terninger butternut squash (fra 2 1/2-lb squash)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Sprøjt 18x13-tommer kantet bageplade med madlavningsspray. I en lille skål skal du slå æblejuicekoncentrat, sennep og 2 spsk olivenolie med piskeris. Reserver 3 spiseskefulde af æblejuiceblandingen; sæt til side.

  • 2

    Krydre kylling med 3/4 tsk salt og 1/4 tsk peber. Placer på den ene side af bagepladen, og pensl med den resterende æblejuiceblanding.

  • 3

    Placer squash på den anden side af bagepladen. Sæson med resterende 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber. Drys resterende 2 spsk olie over squash; kaste til frakke. Steg 30 til 40 minutter eller indtil saft af kylling er klar, når den tykkeste del er skåret til ben (mindst 165 ° F) og squash er øm.

  • 4

    Drizzle reserveret 3 spsk æblejuiceblanding over kyllingebryst, og server.

Ekspert tip

  • Hvis du gerne vil have lidt grøn på fadet, kan du drysse toppen af ​​kyllingen og squash med finhakket persille.
  • Helkornssennep tilberedes sennep med synlige sennepsfrø. Kig efter sennep med grov jord, hvis du ikke kan finde fuldkorn.
  • Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
470
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
24 g
37%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
100 mg
33%
Natrium
1010 mg
42%
Kalium
820 mg
24%
Samlet kulhydrat
25 g
8%
Kostfibre
6g
25%
Sukker
9 g
Protein
37g
A-vitamin
410%
410%
C-vitamin
25%
25%
Calcium
10%
10%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.


Se videoen: Opskrift: Græskarsuppe. Lækker og cremet suppe med græskar (Januar 2021).