
Hvis kartoffelskind og spinat-artiskokdyp havde en smuk baby, ville det være det. Søde babyrøde kartofler er perfekte kartoffelskind til forretter, og hvad er det ikke at elske ved at have din egen personlige størrelse dip?MERE +MINDRE-
1
pakke (8 oz) flødeost, blødgjort
1
pakke (5 oz) strimlet parmesanost
1
teskefuld knust rød peberflager
1
krukke (6 oz) Progresso ™ marinerede artiskokhjerter, drænet og hakket
1
kop baby spinat blade, hakket
Skjul billeder
1
Placer ovnstativet 4 inches fra slagtekyllingen. Opvarm ovnen til 375 ° F. Spray rimmet bageplade med madlavningsspray; læg kartofler på bagepladen. Pierce kartofler overalt med gaffel for at lade damp komme ud. Bages 45 minutter til 1 time eller indtil det er mørt. Lad den stå, indtil den er kølig nok til at håndtere. Skær kartofler i længderetningen i halvdele; skub forsigtigt papirmasse ud og efterlader 1/8-tommers skaller. Gem kartoffelmasse til en anden anvendelse.
2
I mellemtiden slå i flødeost, parmesanost og peberflager med en elektrisk mixer i mellemhøj hastighed 30 til 60 sekunder eller indtil den er kombineret. Rør artiskokhjerter og spinat ind.
3
I 8-tommers stegepande smeltes smør over svag varme. Tilsæt hvidløgsfed; kog 2 til 3 minutter, omrør lejlighedsvis for at tilsætte hvidløg i smør.
4
Placer kartoffelskind med hudens sider nedad på bagepladen. Børst med hvidløgssmør; reserver hvidløgsfed til anden brug. Drys kartoffelskind med salt.
5
Sæt ovnens kontrol til at stege. Broil kartoffelskind 4 til 6 minutter eller indtil de er sprøde og brune. Sked flødeostblandingen på og spred jævnt i kartoffelskind. Broil 1 til 3 minutter, eller indtil osteblandingen er opvarmet og begynder at blive brun på pletter. Top med tomater i tern.
Ekspert tip
- Mens en ske fungerer godt til at øse kartoflerne, efterlader en melonballer pæne rene kanter.
- Ved du ikke, hvad du skal gøre med de resterende hvidløgsfed? Finhak og rør i 1 kop mayonnaise til en hurtig aioli til brug på sandwich eller crostini.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 140
- Kalorier fra fedt
- 60
% Daglig værdi
- Total fed
- 7g
- 11%
- Mættet fedt
- 4g
- 21%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 20 mg
- 7%
- Natrium
- 200 mg
- 8%
- Kalium
- 360 mg
- 10%
- Samlet kulhydrat
- 14g
- 5%
- Kostfibre
- 2g
- 7%
- Sukker
- 1 g
- Protein
- 5g
- A-vitamin
- 10%
- 10%
- C-vitamin
- 6%
- 6%
- Calcium
- 10%
- 10%
- Jern
- 4%
- 4%
Udvekslinger:
1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.