Seneste opskrifter

Slow-Cooker Beer Chicken Tacos

Slow-Cooker Beer Chicken Tacos

Leder du efter din nye yndlings taco opskrift? Se ikke længere end denne ømstrimlede kylling med lidt krydderi og bare et strejf af ølsmag, pakket ind i en lækker, sprød skal.MERE +MINDRE-

2

pund udbenet skinneløs kyllingelår

1

øl (brug din favorit)

4-5 jalapeño peber, terninger (frø valgfri)

1

pakke Old El Paso ™ taco krydderiblanding

1

dåse (4,5 oz) Gamle El Paso ™ hakkede grønne chili

Old El Paso ™ Stand 'n Stuff taco skaller

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt kyllingelår, øl, løg, jalapeño peber, hvidløg, taco krydderier og grønne chili i en langsom komfur. Bland godt, belæg kyllingelårene. Indstil langsom komfur til LAV og kog i 6 timer.

  • 2

    Når kødet er fuldt kogt, skal du bruge to gafler til at makulere kødet i langsomt komfur.

  • 3

    Serveres i taco-skaller og topes med ost, salsa, creme fraiche og salat.

Ekspert tip

  • Denne opskrift opfordrer til udbenede, skinless kyllingelår af to grunde. Den ene, de er overkommelige, og to strimler de bedst uden at blive for tørre.
  • Lad frøene være i dine jalapeño peberfrugter, hvis du foretrækker mere krydderi. Hvis ikke, fjern frøene, inden du smider peberfrugterne i langsomt komfur.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Slow Cooker Pulled Chicken Tacos (September 2020).