Traditionelle opskrifter

Baklava kanelruller

Baklava kanelruller

Hvirvler med kanel, honning og valnødder er perfekte ruller til morgenmad, dessert og fester med græsk tema!MERE +MINDRE-

Opdateret 10. maj 2017

Lav med

Pillsbury Crescents

1

dåse (8 oz) Pillsbury ™ kølet halvmåne dejark

1

pind (1/2 kop) smør, smeltet

1/3

kop valnødder, meget finhakket

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Åbn Pillsbury ™ dejark og rull ud på et stort stykke pergamentpapir. Brug en kagerulle af træ til at rulle dejen meget, meget tynd, ca. 1/8 tommer tyk. Du vil ikke have, at dejen skal rive igennem, men du vil have den så tynd som muligt.

  • 2

    Spred smeltet smør på dejpladen. Drys brunt sukker, sukker, finhakket valnødder og kanel oven på dejpladen. Begynd på den korte side af dejen, rul dejen op tæt, kanelrullet.

  • 3

    Skiv rullet log i 1-1 / 2 tommer stykker, og placer spiralsne af dej i en velsmurt 9x13 tommer bageplade.

  • 4

    Bages i 10-14 minutter, eller lige indtil kanelrullerne er gyldenbrune på kanterne og kogte igennem.

  • 5

    I en lille skål omrøres honning og hakkede valnødder sammen. Sked blandingen af ​​honning-nødder over varme kanelruller. Serveres varm og nyd !!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Baklava Cinnamon Rolls kombinerer en morgenmadsfavorit med en lækker græsk dessert for at ringe op til morgenmaden - stor tid! For et par år tilbage gik jeg gennem en baklava-scene. Det var alt, hvad jeg ønskede at spise til dessert hver dag i en måned. Der var en lille græsk café nede på gaden, hvor jeg ville gå og blæse $ 1,50 pr. Skive. Tre uger inde regnede jeg med, at det var på tide at lede efter en billigere måde at få min baklava-løsning på. Der var helt sikkert en hurtig og nem mock-baklava, som jeg kunne lave derhjemme. Jeg var overrasket over at finde meget få opskrifter, der samlede alle smag af baklava og leverede den gyldne honning-og-valnød-godhed i et par enkle at -bage bid. Der var baklava-barer - men de tog for lang tid, baklava-tærter - men jeg havde ikke de nødvendige ingredienser ved hånden i køkkenet. Så forestil mig min glæde, da ideen til Baklava Cinnamon Rolls kom i mit liv - Pillsbury ™ Halvmåne dej, fyldt med baklava yumminess og toppet med honning, der er solens farve. Dette, kære baklava elskere, er den fineste faux opskrift, jeg nogensinde er stødt på. Enkel, lækker, helt baklava.Du kan top dem individuelt for en smuk, klæbrig slutpræsentation.Alt den blanding af honning og valnød oser ned i de varme ruller og giver en bemærkelsesværdig godbid, perfekt til morgenmad, brunch og dessert. og hvirvler!

Se videoen: Bacalao: Norwegian Fish Stew Recipe - How to Make Bacalao (September 2020).