Seneste opskrifter

Hjemmelavede Milano Cookies

Hjemmelavede Milano Cookies

Søde, sofistikerede og ultra velsmagende chokoladefyldte Milano-cookies lavet lige i dit køkken. Opskrift tilpasset galegand.MERE +MINDRE-

12

spiseskefulde usaltet smør, blødgjort

2 1/2

kopper pulveriseret sukker

7/8

kop æggehvider (fra 6-7 æg)

2

spiseskefulde vanilleekstrakt

1 1/2

kopper Gold Medal ™ ubleget alsidigt mel

8

ounce semisød chokolade, hakket

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F, og læg fire eller flere bageplader med silikone måtter eller pergamentpapir (brug så mange bageplader, som der passer ind i din ovn).

  • 2

    I en stor skål eller skål med en stativblander skal du smøre smørret. Tilsæt sukker og bland til blanding. Tilsæt æggehvider gradvist, og bland derefter vaniljen i. Tilsæt mel og bland, indtil det bare er kombineret.

  • 3

    Brug en rørpose, der er udstyret med en 1/4 almindelig spids (nr. 12), rør 2-tommer sektioner af dej på bagepladerne omkring 2 inches fra hinanden.

  • 4

    Bages i ovnen i 10 minutter, eller indtil kanterne er lys gyldenbrune. Fjern fra ovnen og lad den køle helt ned på bagepladen.

  • 5

    For at fremstille fyldet: Skold den tunge fløde i en lille gryde (bring den til ca. 180 ° F). Hæld skoldet fløde over hakket chokolade i en stor skål og visp for at smelte. Tilsæt skorpe og rør.

  • 6

    Sked et tyndt lag fyld på den flade side af halvdelen af ​​kagerne. Tryk den flade side af en anden cookie let ned oven på påfyldningen. Gentag med resterende cookies. Anbring cookies i køleskab i 10 minutter for at indstille fyldet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Husk, at en gang, da Milano-cookies var som de bedste ting nogensinde? Ja, også mig. Husk, at vi en gang lavede hjemmelavede Milano-cookies, og de var SELV BEDRE? Aw yeah, også mig! Glem hvad du synes om den købte cookie, for en bid af disse hjemmelavede chokoladefyldte sandwichkager, og du vil ønske, at du ville vide om denne opskrift meget hurtigere. Men ingen bekymringer! I dag er dagen. Dagen til at ændre alle dage. Den dag, hvor du laver dine egne Milano-cookies lige i dit køkken. Og fortær dem alle i et enkelt møde. Så smør op! Du kan bruge enten silikonemåtte eller pergamentpapir på bagepladen, men jeg fandt, at silikone måtterne gør MEGET bedre job med at gøre den perfekte Milano-cookieform. Men begge får jobbet gjort, og det er det der virkelig betyder noget. Seriøst er der ikke tid som nutiden til at lave disse hjemmelavede kager i dit køkken. Med en lille smule tålmodighed (og måske meget spyt), vil du være glad for at du gjorde det.

Se videoen: How to Dress Milano Cookies Up With Candy Canes (September 2020).