Seneste opskrifter

Tacos de Canasta

Tacos de Canasta

5

ark pergamentpapir

8

tørrede guajillo chili, stængler og frø fjernet, skyllet

1/4

kop koriander, hakket

1

tsk krydderisalt

2

spiseskefulde druefrøolie

Til påfyldning:

2

spiseskefulde drueolie

5

kopper Yukon guld kartofler, skrællet og hakket i små terninger

1/2

kop hvidløg, hakket

1

serrano chile, frøet og hakket

1/3

kop koriander, hakket

1/2

teskefuld grovmalet sort peber

1/4

teskefuld spidskommen

1/2

teskefuld hvidløgspulver

Skjul billeder

  • 1

    Linjekurv med 3 ark pergamentpapir, der efterlader ca. et 6-tommers udhæng, nok til at dække tacos.

  • 2

    Kog tørrede chili med tilstrækkelig vand til at vare i 10 minutter, dækket, i en stor lagerpotte. Fjern fra varmen, sæt til side og afkøling.

  • 3

    I en blender skal du placere kogte chileskind, hvidløgsklyve, 1/2 løg, koriander, salt og 1 1/2 kopper vand, hvor chili blev kogt. Bland indtil glat.

  • 4

    Varm druemostolie i en stor sauterpande. Hæld blandingen i sauterpanden og steg i 2 minutter, omrør ofte.

  • 5

    Fjern fra varme og dæk.

  • 6

    Til påfyldning: Varm olie i en stor sauterpande.

  • 7

    Tilsæt kartofler og kog i 10 minutter.

  • 8

    Tilsæt tomater, løg, serrano chile og koriander. Rør for at kombinere. Sæt med salt, peber, spidskommen og hvidløgspulver.

  • 9

    Rør, dæk og kog indtil kartoflerne er ømme; ca. 10 minutter.

  • 10

    Afdæk og kog i 2-5 minutter, eller indtil væsken er fordampet.

  • 11

    At samle: Sæt sauce tilbage på medium varme i 2 minutter, indtil saucen begynder at koge. Sænk varmen til lav.

  • 12

    Dyp tortillas, en ad gangen, i sauce, der dækker begge sider.

  • 13

    Overfør dyppede tortillas til en stor plade og fyld med kartoffelblanding. Fold og placer taco i kurven. Gentag med de resterende ingredienser.

  • 14

    Dæk kurv med overhæng og 2 ark pergamentpapir og en plastikpose eller wrap.

  • 15

    Lad tacos hvile og dampe i kurven i 1 time før servering.

Ekspert tip

  • Tilsæt sauterede løg til tacos inden dampning for en smagsvariation.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Bring Mexicos gademad til dit køkken med denne letoprettede opskrift på tacos de canasta. Også kendt som tacos al vapor eller tacos “sudados”, disse velsmagende bløde tacos dampes i en stor kurv. Fra carnitas og refried beans til krydrede kartofler varierer fyldet. Bare sørg for at undgå at hydrere tortillas med kød og gryderet juice.

Se videoen: Tacos de canasta. 50 años de trabajo, sabor y tradición, fuente de ingreso para miles de mexicanos (September 2020).