De bedste opskrifter

Global Fusion Flatbread

Global Fusion Flatbread

Alt foregår globalt i disse dage, så hvorfor ikke din festmad? Denne japanske og spanske bedøvelse har al den rige cheesiness af traditionelle fladbrød med masser af friske, sjove smagsfordele. Lav og bag to smagfulde flade brød, bland derefter og match stykkerne til en slående præsentation!MERE +MINDRE-

Asiatiske Sriracha rejer Flatbread

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet, tynd pizzaskorpe

1

spiseskefuld ristet sesamolie

20

ubehandlede deveined skrællede mellemrejer, haleskaller fjernet

2

kopper strimlet mozzarellaost (8 oz)

2

grønne løg, tyndt skåret på bias, hvide og grønne adskilt

1/2

avocado, skrællet, tyndt skåret og derefter skåret i tredjedele

1

spiseskefuld Sriracha sauce

1/4

kop hakket friske korianderblade

Chorizo ​​Manchego fladbrød

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet, tynd pizzaskorpe

1

fed hvidløg, finhakket

1

kop strimlet Manchego-ost ​​(4 oz)

1/2

kop skiver ristede røde paprika (fra en krukke), tørret

1/4

kop kvartet spanske eller italienske grønne oliven

1/4

lb malet chorizopølse, kogt og drænet

1

kop strimlet mozzarellaost (4 oz)

2

grønne løg, tyndt skåret på bias

2

spiseskefulde hakkede friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Bag begge fladbrød delvist som beskrevet nedenfor på samme tid. Top begge flatbreads og bag på samme tid, roterende cookieark halvvejs bagetiden. Saml mix-and-match flatbreads: På store serveringsfad eller store rene overflader omarrangeres hver anden skive af hvert flatbread til at danne to ternede flatbreads med 20 skiver hver.

  • 2

    For asiatiske Sriracha rejer Flatbread: Sprøjt stort cookie ark med madlavningsspray. Rul dejen ud på cookie ark; tryk ind i et 15x10-tommers rektangel. Børst med sesamolie. Bages 8 til 10 minutter eller indtil lys gyldenbrun. Bland rejer og sojasovs i en lille skål. Top delvist bagt skorpe med 1 kop ost, derefter top med gulerødder og grønløgshvide. Top med rejerblanding efterfulgt af resterende 1 kop ost. Bages 7 til 11 minutter længere, eller indtil skorpen er gyldenbrun og rejer er kogt igennem. Top med avocado. Drys med Sriracha, top derefter med grønne løggrøntsager og koriander. Skær i 4 x 5 rækker.

  • 3

    Til Chorizo ​​Manchego Flatbread: Sprøjt stort cookie-ark med madlavningsspray. Bland olivenolie og hvidløg i en lille skål. Børst skorpe med blanding af olivenolie. Top delvist bagt skorpe med Manchego-ost, efterfulgt af ristede peberfrugter og oliven, derefter chorizo. Top med mozzarellaost. Bages 7 til 11 minutter eller indtil skorpen er gyldenbrun. Top med grønne løg og koriander. Skær i 4 x 5 rækker.

Ekspert tip

  • Til stressfri montering før fest skal du klippe og måle alle dine ingredienser op til en dag forude; dæk og afkøles. Vent bare med at skære avocadoen indtil lige før servering for at forhindre bruning.
  • Har du ikke store nok fad til at servere mix-and-match flatbreads på? Spred madpapir eller slagterpapir på dit bord, og spring over serveringsfadet helt!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
220
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
12g
18%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
30 mg
10%
Natrium
450 mg
19%
Kalium
115 mg
3%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
3g
Protein
11g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
20%
20%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: VEGAN LENTIL FLATBREAD Gluten-Free, Oil Free, Super Simple to Make! (Oktober 2020).