Usædvanlige opskrifter

Kokosolie og honningglaserede gulerødder

Kokosolie og honningglaserede gulerødder

  • Forbered 5 min
  • I alt20min
  • Portioner 4

Vi har alle (desværre) haft grødet kogte gulerødder, der drukner i smør - det er ikke disse gulerødder! Disse gulerødder har et strejf af kokosnødssmag, der virkelig modvirker sødme af rodvegetien.MERE +MINDRE-

Ingredienser

2

pund mellemstore gulerødder (ca. 12 gulerødder), trimmet og skrællet

2

spiseskefulde kokosolie

Salt og peber efter smag

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Anbring gulerødderne i en stor, dyb stegepande og tilsæt 1/2 ”vand. Dæk og opvarm over medium høj varme, indtil gulerødderne næsten ikke er møre i gaffel (kog ikke for meget), ca. 10 minutter. Afløb gulerødder, og returner dem til stegepanden.

  • 2

    Sæt stegepanden tilbage på medium varme. Tilsæt kokosolie og honning og kast forsigtigt gulerødder til pels. Smag til med salt og peber. Server straks.

Ekspert tip

  • Hele gulerødder ser smukke ud på et fad, men hvis du hellere vil servere bitstykker, skal du bare skære dine gulerødder diagonalt i mønter, før du koger dem. Fortsæt derefter med resten af ​​opskriften som skrevet.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
190
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
7g
11%
Mættet fedt
6g
30%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
140 mg
6%
Kalium
650 mg
19%
Samlet kulhydrat
28g
9%
Kostfibre
5g
23%
Sukker
18g
Protein
2g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
670%
670%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
6%
6%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Cuvette steg - sous vide (September 2020).