Traditionelle opskrifter

Aubergine Lasagne

Aubergine Lasagne

Intet behov for pasta, når du har friske ægplanter! Brændt og lagdelt, de er et godt lasagnealternativ!MERE +MINDRE-

Opdateret 18. april 2017

2

store ægplanter, skåret 1/4 tommer tykke

1

dåse (28 oz) tomatsauce (sauce)

1

spiseskefulde urter de provence (sauce)

1

spiseskefuld tørret oregano (sauce)

1

teskefuld rød peberflager (sauce)

1

teskefuld kosher salt (sauce)

2

spiseskefulde olivenolie (sauce)

1

flok spinat, blancheret (påfyldning)

1

beholder (15 oz) ricotta (påfyldning)

1/2

kun citronsaft og -skal (påfyldning)

2

spiseskefulde frisk mynte (påfyldning)

1/3

kop olivenolie (til stegning af aubergine)

1/2

kop kosher salt (til presning af aubergine)

Skjul billeder

  • 1

    Vask din aubergine og skiv dem langsomt i 1/4 tommer skiver. Lag skiverne i et dørslag og drys hvert lag kraftigt med kosher salt.

  • 2

    Find en skål, der passer fint i dørslagene oven på aubergine, og fyld den med vand for at give den lidt vægt. Sæt skålen oven på aubergine for at presse den ned. Dette vil presse noget af den bitre auberginevæske ud. Lad det sidde i 30 minutter.

  • 3

    Skyl aubergine skiver godt med koldt vand for at vaske salt af. Tør auberginen af ​​og læg skiverne op på to bageplader. Drys begge sider af aubergine skiver rigeligt med olivenolie. Bages aubergine ved 350 ° F i cirka 7-8 minutter pr. Side. De skal være bløde, men ikke svidde. Fjern dem fra ovnen og lad dem køle af.

  • 4

    Til sauce blandes tomatsauce med krydderier og smager til salt og peber. Sæt til side, indtil det er nødvendigt.

  • 5

    Til fyldning skal du vaske spinat godt og hugge store stængler af. Dunk spinat i stærkt saltet vand i 20-30 sekunder, indtil den vil. Fjern spinat til et dørslag foret med papirhåndklæder for at lade spinat løbe ud. Lad det køle af, indtil du kan klare det.

  • 6

    Klem så meget væske som muligt ud af spinaten og hug den groft op. Bland hakket spinat med andre fyldende ingredienser.

  • 7

    For at opbygge lasagne skal du tilføje en lille mængde sauce i bunden af ​​en smurt 9x13-tommer pande. Tilsæt et lag aubergine skiver. Tilsæt lidt mere sauce og halvdelen af ​​din ricottafyldning. Tilsæt endnu et lag aubergine skiver og den sidste halvdel af fyldet. Tilføj også mere sauce. Du skal bruge ca. 1/4 af saucen til hvert lag.

  • 8

    Tilsæt et sidste lag aubergine, lidt mere sauce og den friske skiver mozzarella.

  • 9

    Dæk lasagne med folie og bages i 40 minutter ved 350 ° F. Afdæk derefter og bages i yderligere 20 minutter. Lad afkøle et par minutter inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Lasagne er en af ​​de retter, som de fleste mennesker har lyst til at lave, fordi det ærligt talt er ret svært at ødelægge. Kog nogle nudler, lag dem med lidt ost, sauce og mere ost. Hvor slemt kunne det være, ikke? Mit problem med noget lasagne er dog, at nudlerne kan være lidt for tykke - medmindre du laver dem selv. Det er ikke sådan, at jeg ikke bruger købte nudler fra tid til anden. Det gør jeg bestemt. Og jeg vil aldrig afvise det, hvis en anden gør det, men den grundlæggende idé bag lasagne (lag med ost og mere ost) kan gøres med alle mulige forskellige ting. Specifikt synes jeg aubergine fungerer rigtig godt i stedet for de tykke nudler. Du kan lag dem meget let - ligesom nudler - og slutresultatet er næsten som en stor aubergine parmesan gryderet. Selv hvis du er en seriøs kødædende, er denne skål væsentlig nok til at behage alle - både vegetarer og kødspisere. Produktet skal være pænt og brunet ovenpå og boblende. Lad det afkøle, inden det serveres. Få fat i noget godt crusty brød til at gå med det, og du er klar!

Se videoen: My Attempt at Jamie Olivers Scruffy Aubergine Lasagne (September 2020).