
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Overlad rullingen til sushi-mestrene med denne strålende skåltilgang. Pro tip: Spring ikke nori over; det er det, der giver den signatur sushi smag.MERE +MINDRE-
Opdateret 12. december 2016
Edamame
1
pose (10 oz) Cascadian Farm ™ frossen økologisk afskallet edamame
1
spiseskefuld ristet sesamolie
Reje
2
spiseskefulde ristet sesamolie
1
lb ubehandlede deveined skrællede store rejer (haleskaller fjernet)
2
teskefulde chili hvidløgssauce
1
teskefuld finhakket frisk ingefærerød
Til servering
1
medium avocado, skrællet, udstenet og skåret i tern
1/4
agurk med tændstik
2
grønne løg, tyndt skåret på bias
1
stort ark ristet nori, skåret i tændstikker
1/4
kop hakket friske korianderblade
1/4
kop Annie’s ™ asiatisk sesamvinegrette (fra 8-oz flaske)
Skjul billeder
1
Anbring frossen edamame og vand i en medium mikrobølgeovn. Dæk og mikrobølgeovn 3 til 5 minutter eller indtil dampning. Dræne. Rør 1 spiseskefuld sesamolie og saltet ind.
2
I 12-tommers stegepande opvarmes 2 spsk sesamolie over medium høj varme. Tilsæt rejer i et enkelt lag; kog 1 til 2 minutter uden at bevæge sig, indtil rejer frigøres let fra gryden. Rør sojasovs, honning, chili hvidløgssauce og ingefærede. Kog 2 til 3 minutter længere, omrør ofte, indtil rejerne er lyserøde og kogte igennem. Blandingen vil være saftig.
3
Opdel ris blandt 4 skåle. Top med rejer og sauce, edamame, gulerødder, avocado og agurk. Drys med grønne løg, nori og koriander. Serveres med vinaigrette.
Ekspert tip
- Ris komfurer gør hurtigt arbejde med sushi ris, men hvis du ikke har en eller bare vil spare tid, skal du vælge forkogt frossen ris i posen.
- Nori er det japanske udtryk for de spiselige ark tang, der bruges til at pakke sushiruller. De fås hos asiatiske købmænd eller i den asiatiske sektion i de fleste købmandsforretninger.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 630
- Kalorier fra fedt
- 250
% Daglig værdi
- Total fed
- 27g
- 42%
- Mættet fedt
- 3 1 / 2g
- 17%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 155 mg
- 52%
- Natrium
- 1400 mg
- 58%
- Kalium
- 1070 mg
- 30%
- Samlet kulhydrat
- 61g
- 20%
- Kostfibre
- 9 g
- 37%
- Sukker
- 11g
- Protein
- 34g
- A-vitamin
- 190%
- 190%
- C-vitamin
- 15%
- 15%
- Calcium
- 20%
- 20%
- Jern
- 20%
- 20%
Udvekslinger:
3 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 3 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.