Usædvanlige opskrifter

Coconut Creamsicle Margarita

Coconut Creamsicle Margarita

En let og cremet forfriskende sommercocktail, der garanteret dræber varmen!MERE +MINDRE-

Opdateret 10. april 2017

1

oz kokosnødcreme (eller kokosmælk, hvis du foretrækker det)

Strimlet kokosnød, ristet til pynt (bliv finstrimlet, hvis du kan)

Frisk appelsin, skåret til pynt

Frisk kalk, skåret til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Rist ristet kokosnød i en lille stegepande over svag varme, indtil den er brunet og duftende. Lad afkøle.

  • 2

    Tilsæt tequila, tredobbelt sek, kokosvand, kokosnødcreme, appelsinjuice og honning i en cocktailryster. Ryst godt med is.

  • 3

    Gnid en afskåret kalk rundt om kanten af ​​dit cocktailglas og dypp kanten i den ristede kokosnød. Tilsæt frisk is til glasset.

  • 4

    Sil cocktail i forberedt glas og pynt med friske orange og lime sektioner. Server straks!

Ekspert tip

  • Du kan absolut lave en stor kande af denne drink ved at gange opskriften med 4 eller 6. Hvis du gør dette, kan drikken adskille lidt, hvis den sidder for længe. Bare rør det hurtigt inden servering, hvis dette sker.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Når varme på midten af ​​sommeren rammer, er det tid til denne seje og cremede orange-kokosnødcocktail. Sommeren er lige køligere. Og sødere. Når jeg tænker på smag, der øjeblikkeligt køler ned, er kokosnød den første, der kommer til at tænke på. Det kan være så skarpt og forfriskende. Jeg længes helt efter det på varme dage! Nogle gange ønsker jeg også tequila. Det slutter analysen af, hvorfor denne drikkeopskrift, inspireret af en How Sweet It Is-version, er en perfekt cocktail for mig på en flammende varm sommerdag. Smagene er virkelig interessante, og selvom du kan komme i problemer ved at tilføje appelsinjuice til normalt mejeri (det kan kvælde), har du ikke det problem i dette tilfælde, og citrus / kokosnødkombinationen er fantastisk. nyhederne til denne drink er, jeg er ret sikker på, at du kan bruge enhver tequila. Selvom jeg kan lide rigtig god tequila, hvis jeg drikker den lige, er der så mange andre smag i denne drink, at du ikke behøver at sprøjte på de øverste hyldestykke. I stedet for en saltet kant, som er den klassiske margarita-garnering, Jeg ristede nogle kokosnødstrimler let i en tør gryde over svag varme, indtil de var let brunede og duftende. Dette bør ikke tage mere end et par minutter. Sørg for at få de finere kokosnødstrimler til dette og ikke de større spåner. Derefter gnides bare en skåret kalk omkring kanten af ​​dit cocktailglas og dypper den i. Kokosnød skal holde sig smukt til glasset. Når det kommer til at lave cocktailen, er der ikke meget ved det. Kombiner kun ingredienserne i en shaker eller et stort glas og ryst dem op med masser af is! En note: Jeg kan godt lide at bruge kokosnødcreme i min, hvilket ender med at give en rigere færdig margarita, men du kan bruge kokosmælk, hvis du vil .Bare for at margaritas ikke bliver for udvandet, kan jeg lide at sile dem i glassene med frisk, kold is og pynt dem med friske skiver appelsin og kalk.
  • Hvordan kunne du ikke have en af ​​disse?! Du kan absolut lave en stor kande af disse ved at gange opskriften. Hvis du gør det, kan blandingen separere, hvis den sidder lidt. Lad det bare røre inden servering!

Se videoen: Margaritas - Making The Naked Coconut Margarita (September 2020).