Nye opskrifter

Mexicansk oksekød og ris stegepande

Mexicansk oksekød og ris stegepande

  • Forbered 10 min
  • I alt30 min
  • Portioner 6

Dette måltid på 30 minutter leverer let på familievenlige smag - og alt sammen i en gryde!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

Ingredienser

1

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

1

pakke (1 ounce) Old El Paso ™ taco krydderiblanding

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ organiske ildbrændte tomater i tern, udrænet

1

dåse (4,5 oz) Gamle El Paso ™ hakkede grønne chili

1 1/2

kopper ubehandlede øjeblikkelig hvid ris

2

kopper strimlet mexicansk osteblanding (8 oz)

2

spiseskefulde hakket koriander

Trin

Skjul billeder

  • 1

    I 12-tommers stegepande koges oksekød og løg over medium høj varme 7 til 9 minutter, omrøres lejlighedsvis, indtil de er brune.

  • 2

    Rør blanding med vand og taco i; varme til at simre. Tilsæt tomater og chili. Varme til kogning; omrør ris. Kog 1 minut; fjern fra varmen. Dække over; lad stå i 8 minutter.

  • 3

    Rør 1 kop ost ind. Drys med resterende 1 kop ost. Dække over; lad stå i 3 til 5 minutter, eller indtil osten er smeltet. Top med avocado og koriander.

Ekspert tip

  • Afrund måltidet med en grøn salat med koriander-lime dressing.
  • Brug en saks til at klippe korianderblade lige oven på stegepanden for en let pynt.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
420
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
33%
Mættet fedt
11g
53%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
80 mg
27%
Natrium
650 mg
27%
Kalium
280 mg
8%
Samlet kulhydrat
32g
11%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
4g
Protein
24 g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
30%
30%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1 1/2 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Brunet smør og laks i panko-rasp - Restaurant Gammelhavn (Oktober 2020).