Traditionelle opskrifter

Hvidløg Moset Yucca

Hvidløg Moset Yucca

3-4 fed hvidløg, moset

1/2

teskefuld hvid peber

Koriander, hakket til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Skræl yuccaen, og sørg for at fjerne alle lag af ydre hud og grå årer. Yucca skal være helt hvid. Skær i halvdelen, på langs og derefter i tredjedele. Tilsæt yuccaen til en lagerkande og nedsænk i nok koldt vand, så det er helt dækket. Tilsæt den mosede hvidløg.

  • 2

    Kog yucca og hvidløg i 25-30 minutter, eller indtil det er meget ømt. Dræne og vende tilbage til aktiepotten.

  • 3

    Når det er kogt, tilsæt smør, salt, peber og en halv kop mælk. Brug en håndmasker til at blande alle ingredienserne sammen. Tilsæt den resterende mælk til yucca-mos, hvis den ser for tør ud efter din smag.

  • 4

    Pynt med koriander og server straks.

Ekspert tip

  • Tag dig tid: yucca skal koge i 20-25 minutter og være meget øm. Sørg også for at fjerne rødderne ud af hvert stykke.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Som en rodgrøntsag er der mange variationer af at nyde yucca. Jeg voksede op med den traditionelle tilberedning af planten som tilbehør til typisk cubansk mad. Jeg voksede også op på kartoffelmos, en amerikansk hæfteklammer, der normalt blev parret med en kødindgang og en mindre stivelsesholdig grøntsagsside. I denne opskrift blander jeg dem to verdener til at skabe hvidløgsmashed yucca, en vidunderlig hybrid af smag.

Se videoen: How to Prune and Plant Yuccas (September 2020).