Seneste opskrifter

Peruvian Steak and French Fry Stir-Fry

Peruvian Steak and French Fry Stir-Fry

Denne klassiske peruvianske skål indeholder elementer af asiatisk og amerikansk mad, der er steget sammen til en fantastisk skål.MERE +MINDRE-

12

ounce frosne pommes frites (ca. 3/4 af posen)

14

(1/2 oz) dåse tærte tomater med chipotle

1

(1/4 lbs) mørbradspids

2

spiseskefulde hakket koriander

1/4

kop terninger syltet jalapeño

Skjul billeder

  • 1

    Skær bøffer i tynde strimler og læg dem i marinaden. Lad være ude, mens du gør resten af ​​forberedelsen, så bøf kan blive stuetemperatur i tide til at blive kogt.

  • 2

    Tidsstart af ris, så den er klar, når oksekødet er.

  • 3

    Skær løg i tynde skiver, skær hvidløg i terninger, hugg koriander og jalapeños.

  • 4

    Kog pommes frites til pakningsinstruktionerne.

  • 5

    Start løgene i lidt olivenolie og kog indtil de er blødgjort, ca. 3 eller 4 minutter. Tilsæt oksekød og marinade, kog 3 minutter. Tilsæt jalapeños og tomater. Kog 3 minutter. Tilsæt pommes frites, bland og fjern fra varmen.

  • 6

    Serveres over ris og pyntes med koriander.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Sydamerikanske kokke har denne magiske måde at kombinere kød og kartofler med eddike på og skabe virkelig fantastiske smag. Denne bøf- og kartoffelsteg-opskrift (kendt som Lomo Saltado) er peruviansk, men har elementer fra asiatisk og amerikansk madlavning. Da jeg først fandt ud af, at den eksisterede, vidste jeg, at det var min slags mad, og jeg måtte straks lave det til jer! Jeg er alt sammen for at lave pommes frites fra bunden, men det er masser af arbejde og frosne pommes frites fungerer godt til en skål som denne. Sørg for at vælge en dejlig tynd sort. Smuk og velsmagende. Lige den rigtige mængde syre fra eddike, krydderi fra jalapeno og salte fra kød og løg.

Se videoen: How to make Lomo Saltado - Peruvian Beef u0026 Potato stir fry (September 2020).