De bedste opskrifter

Kylling Shawarma

Kylling Shawarma

En mellemøstlig wrap, der ligner en græsk gyro, men fyldt med kylling og toppet med en sesam-yoghurt sauce.MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld Madras karrypulver

1

spiseskefulde chile flager

2

pund udbenet skinneløs kyllingelår

Skjul billeder

  • 1

    Lav marinade: Bland 1 1/2 kopper yoghurt med chile-flager, karrypulver, saft af 1 citron, en citronskal, salt og peber. Poke kylling med en gaffel for at hjælpe marinaden med at smage kyllingen fuldt ud. Bland kyllingen ind i marinaden, og lad den sidde mindst en time, op til 12 timer.

  • 2

    Lav shawarma sauce: Bland saft af 3 citroner, tahaini og 1/2 kop yoghurt. Bland lidt hakket persille i.

  • 3

    Grillkylling: Kog på en grill ved medium varme, indtil den er forkullet og fuldt kogt.

  • 4

    Lav salat: Hak tomater, skiv løg, hugg agurker, krydre med salt og eddike.

  • 5

    Byg indpakninger: Fyld med kylling, sauce og salat. Grill i et par minutter på hver side.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvis du aldrig har haft mad fra Mellemøsten før, kan det være skræmmende at prøve at finde ud af, hvad du vil have. Lamb Tajines ... baba ganoush ... det hele lyder så ukendt. Kast lidt skør musik og mavedansere i blandingen, og glem det! Chicken Shawarma var min første oplevelse med mad fra Mellemøsten. Det virkede på en eller anden måde bekendt, så det var et let valg. Sand shawarma, ligesom sin græske fætter gyro, ristes på en langsomt roterende spyt. Kokken skærer strimler udefra, når de brune. Denne version bruger grillet kylling, der er marineret i en velsmagende sauce. Det er sjovt at lægge alle fyld på og lade folk vælge deres egne. Jeg kan godt lide at grille let den færdige roll up. Velsmagende! Sauce er frisk fra citronen, men alligevel bitter og jordagtig fra tahini. Den grillede kylling er pænt krydret og øm fra citron og yoghurt i marinaden. God fornøjelse!

Se videoen: Chicken Wrap Recipe. Easiest Way of Making Chicken Wrap. Chicken Wrap by CookNations (September 2020).