Traditionelle opskrifter

Slow-Cooker Buffalo Chicken Meatballs

Slow-Cooker Buffalo Chicken Meatballs

Nogle gange er de enkleste vendinger på klassikere endnu bedre end originalen! Denne opskrift tager alle de ting, du elsker ved Buffalo kylling, ruller den i kødboller og koger det hele i din langsomt komfur.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

Lav med

Progresso brødkrummer

1 1/4

pund malet kylling

1

kop Progresso ™ panko brødkrummer

1/2

kop grønne løg, fint skåret

1/2

kop blåostdressing

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. I en stor skål kombineres malet kylling, æg, brødkrummer, salt, løgpulver, peber og 1/3 kop grønne løg. Bland godt, rul til 20 runde kødboller, ca. en tomme til en tomme og en halv i diameter. Anbring på et bagepapir med pergament.

  • 2

    Bag kødboller lige indtil ydersiden er strammet op, ca. 5 minutter.

  • 3

    Overfør kødboller til en 4-liters langsom komfur. Dæk med Buffalo sauce. Læg låget på langsomt komfur og kog det lavt i 2 timer.

  • 4

    Server kødboller med blå ostesauce til dypning og pyntet med et drys af de resterende grønne løg. God fornøjelse!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
260
% Daglig værdi
Total fed
29g
45%
Mættet fedt
6g
29%
Transfedt
0g
Kolesterol
110 mg
36%
Natrium
1480 mg
62%
Kalium
500 mg
14%
Samlet kulhydrat
24 g
8%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
5g
Protein
18g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
4%
4%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 2 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Få disse Slow-Cooker Buffalo Chicken Meatballs i forvejen, sæt dem i din langsomt komfur og yum - de er klar, når du vil have dem! Tag en langsom komfur, og bliv pumpet. Du vil elske at lave disse yummy bid. Placer kødboller på et pergamentforet bageplade for en hurtig bit bagning. Det betyder, at vi bare giver dem en forbagning for at sikre, at de forbliver alle fine og formede, når de sidder fast i langsom komfur. Bare rolig; denne del tager ikke mere end 7 minutter. Når vi tilføjer Buffalo sauce til langsomt komfur, sigter vi mod en fuldt blæst her. Gå videre og brug en hel flaske Buffalo sauce på toppen. Dæk og kog på lav i cirka to timer, træk derefter kødboller ud af din langsomt komfur og server dem med en side af blåostdressing ... eller hvis du er ligesom os, bare gennemvæd dem med en kraftig regnregn. Tag derefter en gaffel og gå! gå! gå ind i spillet - det er tid til at spise!

Se videoen: Slow Cooker Buffalo Chicken Recipe (September 2020).