Seneste opskrifter

Hvid chokolade Macadamia nøddestænger

Hvid chokolade Macadamia nøddestænger

Hvid chokolade, macadamianødder og kokosnød stablet højt og ristet på en graham cracker skorpe.MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper graham cracker krummer

1/2

kop usaltet smør, smeltet

2/3

kop sødet kondenseret mælk

1

kop hvid chokoladechips

3/4

kop hele macadamianødder, målt derefter groft hakket

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Linj en 8x8 bageplade med folie og spray med madlavningsspray.

  • 2

    I en lille skål kombineres smeltet smør med graham cracker krummer og blandes godt.

  • 3

    Tryk godt ind i bunden af ​​gryden.

  • 4

    Hæld sødet kondenseret mælk over graham cracker skorpe.

  • 5

    Kombiner hvide chokoladechips, macadamianødder og sødet kokosnød i en skål. Hæld blandingen på den sødede kondenserede mælk og tryk let ned.

  • 6

    Bages i 20-25 minutter, eller indtil kokosnød er ristet. Afkøles på et rist.

  • 7

    Når stængerne er afkølet, trækkes stængerne ud af gryden ved hjælp af folie og skæres i 16 stænger.

Ekspert tip

  • * Hvis du ikke kan få nok chokolade, skal du tilføje en chokoladedryp til disse søjler for et ekstra sødt strejf. Smelt 1/4 kop halvsød chokoladechips med 1 tsk afkortning i mikrobølgeovnen, indtil den er smeltet. Drys over afkølede søjler og lad chokolade sætte sig op inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Makadamianødder har været i tankerne lige siden jeg kom tilbage fra en fabelagtig ugelang tur til Hawaii. Fra kokosnød macadamia nøddepandekager til macadamia encrusted fisk, hawaiianere tilfører så mange retter som de kan med den salte møtrik. Og stol på mig ... Jeg prøvede så mange af dem, som jeg kunne få fat i! Min favoritkombination af alle er macadamianødder med chokolade. Jeg opbevar endda en pakke chokoladedækkede macadamianødder i min strandtaske som en belønning at snacke på hver gang jeg kom ind for at hvile fra surfing. De var endnu bedre let smeltet! Disse hvide chokolade Macadamia Nut Barer er en lille påmindelse om min uge i paradis. De har en graham cracker skorpe i bunden og en blanding af hvid chokolade, macadamianødder og ristet kokosnød på toppen. Da de bagte i ovnen, bragte duften af ​​ristet kokosnød mig lige tilbage til Hawaii strande. Jeg bragte otte kasser med chokoladedækkede macadamianødder hjem til venner og familie som souvenirs, men et par kasser ... ahem ... forsvandt mystisk (jeg skylder det på flyselskabet). Jeg har en fornemmelse af, at disse søjler, som har alle smag fra Hawaii, måske bare er den perfekte løsning til at kompensere for chokoladekasserne, der ikke gjorde det. Kan du ikke få nok chokolade? Hvis hvid chokolade ikke er nok til du i disse barer, drys nogle smeltede halvsøde chokoladechips over toppen for lidt ekstra sødme. Smelt 1/4 kop halvsød chokoladechips med 1 tsk afkortning i mikrobølgeovnen indtil den er smeltet. Drys over afkølede søjler og lad chokolade sætte sig op inden servering.

Se videoen: Pizzadej og pizzasnegle (September 2020).