Seneste opskrifter

Langsomt komfur mexicansk majs

Langsomt komfur mexicansk majs

Gør majs i sommer? Frigør grill og ovnplads ved hjælp af en langsom komfur!MERE +MINDRE-

1

pose (12 tæller) frossen sød majs

8

spiseskefulde smør, blødgjort

2-3 oz Old El Paso ™ hakkede grønne chili

2

teskefulde Old El Paso ™ taco krydderiblanding

Salt og peber efter smag

Frisk hakket koriander til servering

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt smør i en skål og bland med Old El Paso ™ Green Chiles og Old El Paso ™ Taco Seasoning. Tilsæt salt og peber efter smag.

  • 2

    Skær 12 firkanter tinfolie, der er store nok til at pakke hvert majsør helt ind.

  • 3

    Læg et stykke frossent majs på hver firkant tinfolie. Spred lidt smør med smag over hvert stykke majs. Pak majsstykkerne tæt sammen i folien og læg den i skålen på din langsomt komfur. Drej langsomt komfur til lavt, dæk til og kog i 4-5 timer.

  • 4

    Fjern folien og drys med frisk koriander. Nyd varm!

Ekspert tip

  • Du kan smage smør på så mange forskellige måder - bliv kreativ og prøv et par forskellige smag!
  • Du kan også bruge frisk majs. Fjern først skallen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
130
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
8g
12%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
20 mg
7%
Natrium
105 mg
4%
Kalium
140 mg
4%
Samlet kulhydrat
13g
4%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
2g
Protein
1 g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
0%
0%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis der er noget, sommeren har en overflod af, er det majs, okay, tomater, courgette og urter. Men personligt kender jeg ikke en eneste sjæl, der ikke elsker majs. Faktisk er det den ENESTE grøntsag, som min meget kræsne, ikke-vegetabilske, 19-årige bror vil spise (ynkeligt, jeg ved). Selv yngre børn elsker alle majs! Det er klart, at majs er en favorit veggie. Desværre kan det tage meget grill- og ovnplads - og jeg er altid på udkig efter nye måder at frigøre plads under store sommerkogere. Dette er når slow-cookeren er praktisk. Det er det perfekte kar til at tilberede min majs og have det klar til middag. Yay! At lave majs i langsomt komfur er ærligt talt så simpelt og gør det lettere at spise det senere på dagen ... og hvis du spekulerede på, ja, det er også lækkert! Meget bedre end kogt og lige så god som grillet.

Se videoen: Opskrift LIVE: Mexicanske tacos trin for trin. GoCook by Coop (Oktober 2020).