Nye opskrifter

Taquitos med kylling og flødeost

Taquitos med kylling og flødeost

  • Forbered 10 min
  • I alt20min
  • Portioner 8

Taquitos fyldt med en cremet kyllingeblanding og brunet indtil sprød.MERE +MINDRE-

ByGirl, der spiste alt

Opdateret 24. april 2017

Ingredienser

3

kopper kogt og strimlet kylling

6

oz flødeost, blødgjort

2

spiseskefulde grønne løg i skiver

8

- 10 (6 tommer) mel tortillas

Til creme fraiche og salsadypning

Trin

Skjul billeder

  • 1

    I en medium skål kombineres alle ingredienserne undtagen tortillas. Bland godt.

  • 2

    Placer 1 / 2-1 / 4 kop kyllingeblanding ned ad den nederste tredjedel af tortillaen og rul tæt op. Placer sømsiden nedad på en plade. gentag med resterende tortillas.

  • 3

    I en stegepande hældes der nok olie, så hele bunden af ​​gryden er belagt. Når olien er varm, skal du forsigtigt placere en eller to taquitosømme nedad i olien og koge i 2-3 minutter pr. Side eller indtil den er brunet.

  • 4

    Lad taquitos afkøle lidt og skær dem i to skiver for at tjene. Dyp i salsa og creme fraiche.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Det er ikke de taquitoer, du er vant til! Cremet, dekadent og fyldende ... og også super let! Når jeg tænker på taquitos, tænker jeg normalt på små tynde sammenrullede tortillas med en lille smule kød, der næppe kan påvises indeni. Det tager cirka fem af de små for at få mig til at føle, at jeg endda er begyndt at spise. Ikke disse babyer! Disse kylling og flødeost taquitos er lavet med tortillas i fuld størrelse og er fyldt fuldt ud med en cremet og krydret kyllingeblanding. Jeg kan godt lide at brune minen i en gryde med lidt olie for at få dem gyldne og sprøde på ydersiden, så det kontrasterende cremede center er endnu mere dejligt. Dyp 'emMe normalt serveres taquitos som appetitvækkere - men da disse er så hjertelige, de kunne helt være det vigtigste måltid. Skær dem i halve eller lad dem hele - uanset hvad de er gode til at dyppe. Lav en dyppestang med creme fraiche, guacamole og salsa til et interaktivt måltid med dine venner. Frysevenlig Disse taquitos er gode til at komme videre og opbevare i fryseren, så du kan trække dem ud til et hurtigt og let måltid. Bare forbered dem som anvist og frys dem derefter. Genopvarm dem i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 350 grader, og aftensmaden er færdig!

Se videoen: 4 EASY Air Fryer Recipes for beginners! (September 2020).