De bedste opskrifter

Cherry Pie Jello Shots

Cherry Pie Jello Shots

Disse små sutter er fyldt med kirsebærsmag og en seriøs sprut!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

1

pakke (1/4 oz.) ikke-aromatiseret gelatine

2

spiseskefulde grenadinsirup

4

dråber rød madfarve

6

mini graham cracker pie skorpe

Flødeskum og maraschino kirsebær (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Drys ikke-aromatiseret gelatine over vand i en lille gryde og lad det sidde i 5 minutter. Tilsæt derefter sukker og opvarm over medium-lav varme, indtil sukker og gelatine er helt opløst. Sæt til side for at køle lidt af.

  • 2

    I en separat skål omrøres vodka, grenadinsirup og rød madfarve.

  • 3

    Rør ind i vodka-blandingen, når gelatineblandingen er opløst.

  • 4

    For nem oprydning og overførsel til køleskabet, placer mini tærterne i en bageplade. Hæld blandingen i mini pie pie.

  • 5

    Overfør til køleskabet og lad køle ned i mindst fire timer.

  • 6

    Når du er klar til servering, skal du skære tærter i kvartaler, fjerne fra dåser og top hvert skud med en klat pisket topping og en maraschino kirsebær, hvis det ønskes. (De er også fantastiske almindelige!)

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Cherry pie i jelly shot-form - nu er det lækkert kreativt. Det er National Cherry Pie Day! Så du kunne lave en almindelig Jane kirsebærtærte, men dine gæster har sandsynligvis smagt det før. Hvad de sandsynligvis ikke har smagt endnu er disse sprudlende små mini-kirsebærterter. Disse Cherry Pie Jelly Shots er så søde, at du ikke vil spise dem. Nå, faktisk vil du helt sikkert spise dem, for de er lækre! Den gode nyhed? Det er meget nemmere at lave dem, end det ser ud. Jeg kan godt lide at bruge den rigtige deal gelatine, når jeg laver geléskud, fordi det garanterer, at de sætter sig perfekt op. Det eneste trick ved at bruge de rigtige ting er at lade det sidde i vandet i fem minutter, så det “blomstrer” (udvides og opløses). Hvis du ikke gør dette trin, kan din blanding muligvis have nogle klumper. For at servere disse fyre skal du skære hver mini-pie i kvartaler og (hvis du vil) pynt hvert skud med lidt flødeskum og en maraschino-kirsebær. Skål til kirsebæret!

Se videoen: HOW TO MAKE VODKA JELLO SHOTS CHERRY (September 2020).