Traditionelle opskrifter

Hjemmelavet Churros med Chokolade-Peanut Butter Sauce

Hjemmelavet Churros med Chokolade-Peanut Butter Sauce

Dybsteget smør kastet i kanelsukker og dyppet i varm chokoladeagtig jordnøddesmørsauce.MERE +MINDRE-

Chokolade-jordnøddesmørsauce:

1

kop semisød chokoladechips

1/4

kop cremet jordnøddesmør

Churros:

2 1/2

spiseskefulde granuleret sukker

2

spiseskefulde vegetabilsk olie plus mere til stegning

Skjul billeder

  • 1

    For at fremstille saucen: Kombiner alle ingredienserne til saucen i en medium gryde over medium-lav varme. Rør i 5 minutter, indtil chokoladechips er smeltet og sauce er glat. Fjern fra varmen; afkøles let for at blive tykkere.

  • 2

    For at fremstille churros: Kog kog i en lille gryde på medium varme, sukker, salt, vand og 2 spiseskefulde olie. Fjern fra varmen. Tilsæt mel og rør med en træske, indtil der dannes en blød kugle dej. Overfør dejen til en rørpose udstyret med en stor stjernespids.

  • 3

    I mellemtiden fyldes en stor gryde halvvejs med olie og opvarmes over medium høj varme til 375 ° F. Rør forsigtigt churro dej i olie (eller rør på en plade, og overfør derefter til olie ved hjælp af en skåret ske). Steg churros på begge sider 1 til 2 minutter, indtil de er gyldenbrune. Brug en skåret ske til at overføre churros til en papirhåndklædeforet plade for at dræne overskydende olie.

  • 4

    Kombiner sukker og kanel i en stor skål. Tilsæt churros til skålen og kast let til pelsen. Server churros varmt med sauce på siden.

Ekspert tip

  • Churros smager bedst den dag de fremstilles. Du kan røre smeten i olien i enhver form, du kan lide: Stænger, cirkler, ovaler, X'er og Os, uanset hvad!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
760
Kalorier fra fedt
350
% Daglig værdi
Total fed
39 g
60%
Mættet fedt
15 g
74%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
390 mg
16%
Kalium
340 mg
10%
Samlet kulhydrat
90 g
30%
Kostfibre
4g
18%
Sukker
60 g
Protein
10 g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
8%
8%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 5 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 6 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En hurtig dej bliver til utrolige dybstegte churros med en jordnøddesmør og chokolade-dypsauce. Det er august og i Minnesota-land betyder det kun en ting (ja, udover myg): State Fair. Og af State Fair, jeg betyder alle fødevarer på en pind, dybstegte godbidder og spande, bogstaveligt talt af friskbagte chokoladechipkager. Det er en foodies / konkurrencedygtig spiserparadis. Selvfølgelig har ikke vi alle adgang til denne årlige fest, hvorfor jeg er her for at redde dagen med en festival-godbid, du kan lave hjemme: Hjemmelavet Churros med chokolade jordnøddesmør Sovs. Denne churros opskrift er tilpasset fra The Novice Chef blog. Du vil ikke tro, hvor let det er at lave denne lækre dessert i dit eget køkken. Og den sauce? Uvirkelig. Gør dine spiser klar.
  • Du har sandsynligvis mere sauce, end du vil bruge til at dyppe, så du er velkommen til at bruge den ekstra sauce til at ske oven på is, vafler eller direkte i dit ansigt. Du kan røre churro-smeten direkte i olien, men for mere nøjagtige / smukke former, foreslår jeg, at rør den først på en plade og derefter overfører dejen på den måde i olien. Du kan røre smeten i en hvilken som helst form, du kan lide: Stænger, cirkler, ovaler, X'er og Os, uanset hvad! Sørg for at sænke den ned i olien med en spids ske - Stopp den IKKE i olien med dine hænder, det ville være dårlige nyheder. Kast churroerne i kanelsukker (fordi YUM, det er derfor) og server dem op med chokolade-PB sauce på siden. Churros smager bedst den dag, de er lavet. Hold øjen for englenes kor, og hold øje med den statsmesse-stegte-mad-spise-men-hjemme-ness. Eller noget. Alligevel, nyd churros, venner!

Se videoen: HOMEMADE CHURROS u0026 DIP. Recipe ni Arapee (September 2020).