De bedste opskrifter

Easy Red Velvet Pound Cake

Easy Red Velvet Pound Cake

Når du har en god ting (rød fløjlkage) og en anden god ting (pundkage), hvorfor ikke kombinere dem og lave en god ting? Det er den rute, vi fulgte med denne imponerende dessert, der beviser, at to virkelig er bedre end en, især når det kommer til rød fløjlpundkage. For at afslutte det tager den hjemmelavede flødeostglasur virkelig kagen - undskyld, vi kunne ikke modstå.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. november 2018

Red Velvet Pound Cake:

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ rød fløjlkageblanding

1/3

kop almindeligt mel

1

kasse (3,4 oz) chokolade budding blanding

Flødeostglasur:

8

oz flødeost, blødgjort

2 2/3

kopper pulveriseret sukker

1

teskefuld ren vanilleekstrakt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt en riflet rørkagepande med non-stick bagningsspray med mel.

  • 2

    Rør kageblandingen, mel og budding sammen i en blandeskål. Tilsæt creme fraiche, olie, vand og æg. Brug en elektrisk mixer til at slå på lav hastighed i 15 sekunder. Øg hastigheden til medium og slå i 2 minutter.

  • 3

    Hæld dej i gryde. Bages i 38-44 minutter, indtil et træspyd, der er indsat i midten af ​​kagen, kommer rent ud.

  • 4

    Lad afkøle i gryde i 10 minutter. Vend kagen ud på et rist og afkøles helt.

  • 5

    Pisk flødeost, indtil den er let og luftig. Sigt pulveriseret sukker over flødeosten, tilsæt derefter vanilleekstrakt og mælk, og slå, indtil det er glat og cremet.

  • 6

    Hæld i en engangs bagepose og røris over toppen af ​​pundkagen.

Ekspert tip

  • Hvis du ikke har engangsposer, skal du hælde glasur i en madopbevaringspose i gallonstørrelse og forsegle. Skær et lille stykke af et af hjørnerne af posen, og brug det til at røre din glasur.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
500
Kalorier fra fedt
200
% Daglig værdi
Total fed
23g
35%
Mættet fedt
9 g
44%
Transfedt
0g
Kolesterol
95 mg
31%
Natrium
520 mg
21%
Kalium
160 mg
5%
Samlet kulhydrat
67 g
22%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
48 g
Protein
6g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

4 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Pund kage. Du har klaret det. Du har spist det. Hvad er det nøjagtigt? Den originale pundkageopskrift dateres tilbage til 1700'erne, og navnet kommer fra ingredienserne. Klassiske opskrifter kræver et pund mel, et pund sukker, et pund smør og et pund æg, men variationer på opskriften skærer ofte ingredienserne i halve for at gøre kagen lidt mindre tæt. Denne røde fløjlpundkage afviger fra klassikeren i det faktum, at den kræver kageblanding, som reducerer den nødvendige mængde mel betydeligt. Det giver dog stadig den pundkage, du har lært at kende og elske. Uanset om du kan lide dine pundkager tætte og buttery eller lettere og fluffy, skal du prøve en af ​​disse pundkageopskrifter. Hvis du vil have os til at gå igennem, hvordan man laver en traditionel pundkage, skal du gå herover.

Se videoen: Professional Bakers Best Red Velvet Cake Recipe! (September 2020).