Usædvanlige opskrifter

Loaded Hasselback Kartofler

Loaded Hasselback Kartofler

Hasselback kartofler er perfekte til det store spil eller som en side af din yndlingsmiddag. Vores version er fyldt med ost og alle dine yndlingspåfyldninger.MERE +MINDRE-

6

spiseskefulde saltet smør

1

fed hvidløg, hakket eller revet

6

skiver tyk skåret bacon, hakket

8

ounce skarp cheddarost, skåret i skiver

1/2

kop græsk yoghurt eller creme fraiche

4

hele grønne løg, hakket

1/4

kop syltede jalapeños (valgfrit)

1/2

kop guacamole (valgfri)

1/2

kop bøffelsauce (valgfri)

1/2

kop blåost, smuldret (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F.

  • 2

    Skær kartoflerne tyndt (ca. 1/8 tomme) uden at skære helt gennem bunden. Læg kartoflerne på et klargjort bageplade. Gnid forsigtigt hvidløg på indersiden af ​​skiverne, og fyld derefter det skivede smør mellem et par af stykkerne. Sæt kartoflerne med salt og peber.

  • 3

    Bages indtil sprødt på toppen og ømt i midten, ca. 1 time.

  • 4

    I mellemtiden koges bacon i en stor stegepande over medium varme, indtil den er sprød. Fjern og dræn på et papperhåndklæde.

  • 5

    Fjern kartoflerne fra ovnen og fyld osteskiverne imellem nogle få af spalterne. Riv eventuelt resterende ost og drys den over kartoflerne. Drys på baconet. Sæt kartoflerne tilbage i ovnen, indtil osten er smeltet, ca. 5 minutter.

  • 6

    Saml påfyldningerne og fjern kartoflerne fra ovnen. Top med creme fraiche og grønne løg. Tilføj eventuelt resterende topping efter ønske! Grav ind!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
535.3
% Daglig værdi
Total fed
37,2 g
57%
Mættet fedt
18,5 g
93%
Kolesterol
91,4 mg
30%
Natrium
548,1 mg
23%
Kalium
828,1 mg
24%
Samlet kulhydrat
33,3 g
11%
Kostfibre
2,5 g
10%
Sukker
2,5 g
Protein
18,5 g
C-vitamin
19.50%
20%
Calcium
30.60%
31%
Jern
10%
10%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Har du nogensinde haft en Hasselback kartoffel? For indtil for et par dage siden havde jeg aldrig, mand, fortryder jeg det. Hasselback kartofler er et godt måltid på en spildag eller en fantastisk side af en særlig middag. Jeg mener virkelig, disse er de perfekte kartofler. De er tyndt skåret, men ikke hele vejen igennem, så kartoflen holder den form. Derefter bages de til en gylden perfektion, sprøde på ydersiden, ømme på indersiden. Hasselback-kartoflerne, som jeg viser dig i dag, er ikke dine almindelige. Disse fyre er fyldt, hvilket betyder, at de er perfekte til næsten alt. Fra en let side på en kold vinterdag til den ultimative maddag til spil - yup, du kan indlæse dem, som du vil, og servere dem. Gå simpelt med lidt bacon, græsk yoghurt eller creme fraiche og grønne løg. Eller gå stort og tilføj nogle syltede jalapeños, guacamole, blå ost og bøffelsauce. Uanset hvad, det er ret fantastisk, så lad os lave dem allerede! Pro-tip: Mens jeg bager kartoflerne, kan jeg lide at baste med lidt mere smør halvvejs gennem madlavning. En sjov måde at servere er at samle alle dine påfyldninger på og opret en lille topping bar. Dette er især sjovt til en festdag på en spilledag! Top med græsk yoghurt (min personlige favorit) eller creme fraiche og nogle skiver grønne løg. Eller gå helt ud og virkelig læg disse tatere op med det, dit hjerte ønsker! Min favorit er buffalo sauce - så lækker!

Se videoen: Lékué - Hasselback Cutter (September 2020).