Seneste opskrifter

Bundt Pan Brændt kylling og grøntsager

Bundt Pan Brændt kylling og grøntsager

Vi elsker alle en middag i en pan, men hvem vidste, at pan kunne være en Bundt? Dette geni-hack er den bedste, nemmeste måde at lave saftig, smagfuld, sprød-på-udvendig ristet kylling (plus grøntsager!) Hver eneste gang.MERE +MINDRE-

1

hel kylling (3 1/2 lbs.), renset og klappet tør

3

spiseskefulde olivenolie, opdelt

1

spiseskefuld fjerkræ krydderier

Salt og peber efter smag

1/2

citron, saft og zested

8

røde kartofler, skåret i halvdele eller kvart

2

store gulerødder, skrællet og skåret i store bidder

1

lille gul løg, skåret i kiler

1

stilk selleri, skåret i mellemstore klumper

3

hvidløgsfed, skrællet og halveret

2

teskefulde hakket frisk salvie, finhakket

1/2

citron, skåret i 1/4-tommer runder

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. Coat uden for kylling med 1-2 spiseskefulde olivenolie plus tørret fjerkrækrydderi, salt, peber og zest af 1/2 citron (reservejuice til senere).

  • 2

    Anbring alle grøntsager og friske urter i Bundt-panden og dryp med resterende olivenolie og citronsaft. Drys med ekstra salt og peber, hvis det ønskes. Placer alle citronskiver undtagen en oven på grøntsagerne.

  • 3

    Dæk hul i bundpande med et foldet stykke aluminiumsfolie. Placer kyllingens kropshul over gryden i midten, og tryk den ned, så den holdes på plads. Anbring et par urtekvister og den resterende citronskive i halshulen.

  • 4

    Bages ved 425 ° F i 45 minutter, eller indtil den indre temperatur når 165 ° F.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
730
Kalorier fra fedt
310
% Daglig værdi
Total fed
34g
53%
Mættet fedt
8 g
40%
Transfedt
1 g
Kolesterol
150 mg
51%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
1410 mg
40%
Samlet kulhydrat
54 g
18%
Kostfibre
5g
21%
Sukker
7g
Protein
52 g
A-vitamin
130%
130%
C-vitamin
35%
35%
Calcium
8%
8%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 3 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Så vildt som det kan virke, giver madlavning af en hel kylling i en Bundt-pande faktisk meget mening. For det første er det utroligt effektivt; ristning af kyllingen med højre side op er så tæt på madlavning til rotisserie, som du kan komme. Det koger kyllingen jævnt på alle sider. Ud over det er det smart at lave en kylling i en Bundt-pande, fordi de grøntsager, der hviler under kyllingen, bliver infunderet med salte kyllingedryb. Og lad os ikke engang komme i gang med det faktum, at denne Bundt-kyllingekopling kun tager 60 minutter. Det er en velafrundet kyllingemiddag komplet med grøntsager alt i en gryde. Ligesom vores andre kyllingopskrifter finder du, at tilberedningstiden er værd at vente på.

Se videoen: Kylling i karry med grove ris. Julie Bruun (September 2020).