Nye opskrifter

Naked Peach Cobbler Cake

Naked Peach Cobbler Cake

Lag af kanel duftende gul kage toppet med ostekagemousse, karamelliserede ferskner og knasende brunt sukkerkage smuldrer.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. oktober 2017

Kagelag

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ kageblanding gul

Glaserede ferskner

10

ferskner, skrællet og skåret i skiver

Lag af ostekager

2

8 ounce blokke flødeost blødgjort

7

ounce marshmallow fluff

8

ounce frossen pisket topping, optøet

Brown Sugar Cake smuldrer

3/4

kop kagekrummer (fra kagelag ovenfor)

2

spiseskefulde smør, smeltet

Skjul billeder

  • 1

    KAGELAG: Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt to 8-tommers runde kagepander med bagningsspray, og læg derefter bunden af ​​pander med runder pergamentpapir. Lav kageblanding i henhold til pakningsinstruktionerne. Rør kanel ind, og del dejen lige mellem kagepanderne. Bages i 28-34 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten kommer rent ud. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af i gryden i 10 minutter, form den derefter op på et køleholder, og lad den køle helt af.

  • 2

    GLASEREDE FERSKER: Varm smør i en stegepande, der er sat over medium høj varme. Når det er smeltet, rør begge sukkerarter ind og lad det opløses. Kast ferskenskiver, kanel og muskatnød. Kog, reducer derefter varmen til medium lav og kog indtil ferskner er ømme, 10-16 minutter. Fjern fra varmen, og lad den køle helt af.

  • 3

    OSTESOFFYLDNING: Pisk flødeost ved hjælp af en elektrisk mixer eller foodprocessor, indtil den er let og luftig. Tilsæt sukker og marshmallow fluff og pisk, indtil det er godt inkorporeret. Slå pisket topping lige indtil kombineret.

  • 4

    BRUN SUKKERKAGESKRUMLER: Forvarm ovnen til 350 ° F. Skær den hvælvede del af hver kage af, og smuldre toppe i meget små stykker. Mål 3/4 kop krummer og bland med brunt sukker, kanel og smeltet smør. Spred det ud i et tyndt lag på et bageplade. Bages i 10 minutter, fjern derefter og rør. Bag yderligere 6-10 minutter, indtil duftende og dybt gyldenbrun. Fjern og lad den køle helt af.

  • 5

    Sådan samles kage: Skær hver kage i 2 lige lag. Sæt et lag på en kageplade. Spred 1/4 af ostekagefyldet over toppen. Sked 1/4 af de glaserede ferskner ovenpå. Drys på 1/4 af den brune sukkerkage smuldrer over fersknerne. Gentag denne proces, tilføj de resterende 3 kagelag og påfyld dem med ostekagefyldning, ferskner og kagesmuld. Opbevares i køleskab, indtil det er klar til servering. Opbevares i køleskab i op til 5 dage.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
740
Kalorier fra fedt
360
% Daglig værdi
Total fed
40 g
62%
Mættet fedt
20 g
101%
Transfedt
1 g
Kolesterol
120 mg
40%
Natrium
520 mg
22%
Kalium
360 mg
10%
Samlet kulhydrat
89g
30%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
65 g
Protein
6g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
15%
15%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

2 stivelse; 1/2 frugt; 3 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 8 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Fortsæt, tag en dobbelt-take. Vil du have en over-the-top måde at lave fersken skomager på, der ikke tager dig hele dagen at dekorere? Denne firelags, kanel-infunderede gule kage toppet med ostekagefyldning, karamelliserede ferskner og brunt sukkerkage smuldrer kunne ikke være mere fantastisk. Denne dessert kombinerer fersken skomager sammen med ostekage på den mest slående måde. Kagerne efterlades "nøgne" (ikke frostede), så du kan se alle de søde ferskner og klæbrige karamelsauce dryppe ned over lag med kage- og ostekagefyldning. Du laver dette en gang, så kan du ikke modstå at gøre det igen og igen og igen. Det er så godt. Så tag nogle ferskner og en Betty Crocker ™ gul kagemix, og tag bagning. Opbevar resterne (hvis du har nogen) i køleskabet i op til fire dage.

Se videoen: Peach cobbler pound cake (September 2020).