Usædvanlige opskrifter

Easy Herb-Battered Fish and Chips

Easy Herb-Battered Fish and Chips

Prøv denne nemme måde at fiske med urter, server den med stegte chips og kalde den lækker!MERE +MINDRE-

4

russet kartofler, skåret i 1/4-tommers pinde

Salt og peber til drys

1 1/2

lb hvid fisk (din yndlingsvariant), skåret i strimler

1/4

kop hakkede friske urter (dild, persille, purløg og basilikum eller din favorit)

Tarter sauce til servering (hvis ønsket)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm olien til 375 ° F i en stor gryde med tung bund, og forvarm ovnen til 225 ° F.

  • 2

    Steg kartoflerne i olie, indtil de er gyldenbrune, ca. 10 minutter. Fjern med skåret ske og drys salt, hvis det ønskes. Hold den varm i forvarmet ovn, mens du steger fisken.

  • 3

    Mens kartofler steges, skal du forberede dejen. I en mediumskål kombineres selvstigende mel, urter og øl, indtil der dannes en dej.

  • 4

    Tør fisken tør, og krydre begge sider med salt og peber, og belæg derefter fisken i ølrøren. Sænk derefter fisken forsigtigt ned i den varme olie. Steg fisken, vend den ofte, indtil den er dybt gylden og kogt igennem, cirka 4 til 5 minutter. Overfør til et papirhåndklædeformet ark for at dræne, derefter til et bageplade for at holde varmen i ovnen. Steg den resterende fisk.

  • 5

    Server fisken og chipsen med tartersauce på siden, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Brug forskellige urter eller krydderiblandinger for at gøre dette måltid lidt anderledes og sjovt hver gang du laver det!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
740
Kalorier fra fedt
240
% Daglig værdi
Total fed
26 g
41%
Mættet fedt
5g
24%
Transfedt
0g
Kolesterol
75 mg
25%
Natrium
890 mg
37%
Kalium
650 mg
18%
Samlet kulhydrat
78 g
26%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
0g
Protein
45 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
25%
25%
Jern
35%
35%
Udvekslinger:

4 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 5 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Lav din egen fish and chips? Ja det kan du! Det er tid til en god fish and chips opskrift! Du ved, en der er super hurtig og nem, men også fuld af smag. Ja, det er kun midt på foråret, men jeg har helt klart allerede sommerspis på mit sind. Jeg ved, at du tænker, "Seriøst?" Men lyv ikke, det gør du også. Hej, inden vi ved af det, kan maj slutte, mindedagen er over os, og du løber rundt og leder efter dine yndlings sommeropskrifter. Så hvorfor ikke begynde at pæle dem op nu? For mig er sommermad altid god mad, uanset hvilken tid på året! Jeg ville gerne vise dig, hvor let det er at lave ægte fish and chips - enhver nat i ugen. Jeg taler 30 minutter og færdig. Åh, og dejen, du skal stege din fisk i? Det er åh-så specielt - en urteøl, der ikke kunne være bedre. Urttilsætningen gør denne opskrift friskere og lysere! Server fisken sammen med chips og tæresauce. Tilsæt lidt citron og en øl, så har du et smagfyldt måltid! Brug forskellige urter eller krydderiblandinger for at gøre dette måltid lidt anderledes og sjovt hver gang du laver det!

Se videoen: Homemade Fish and Chips Recipe. SAM THE COOKING GUY 4K (Oktober 2020).