Nye opskrifter

Blomkål Alfredo Sauce

Blomkål Alfredo Sauce

  • Forbered 5 min
  • I alt20 min
  • Portioner 4

En typisk Alfredo-sauce er lavet med kraftig fløde og masser af ost. Vi har lettet tingene op - uden at ofre den smag eller cremethed, du ønsker - for en blomkålbaseret Alfredo-sauce, der kun kan beskrives som "legit". MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

Ingredienser

3

kopper hakkede blomkålblomster

1/2

kop terninger gul løg

1/2

kop Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1/2

kop strimlet parmesanost

Trin

Skjul billeder

  • 1

    I 12-tommers stegepande smeltes smør over medium høj varme. Tilsæt blomkål, løg, hvidløg, salt og peber. Kog 4 til 5 minutter, omrør ofte, indtil blomkål begynder at brunes på kanterne og er øm, når den er gennemboret med kniv.

  • 2

    Rør i bouillon og mælk; varme til kogning over høj varme. Reducer varmen simre 4 til 5 minutter, eller indtil blomkål er meget ømt. Fjern blandingen fra varmen; afkøles i 5 minutter.

  • 3

    Tilsæt blomkålblanding til blenderen; dæk og bland på høj hastighed 3 til 4 minutter eller indtil den er helt glat. Tilsæt ost; bland 15 til 30 sekunder længere, eller indtil den er inkorporeret. Hvis der ønskes tyndere sauce, tilsæt mere mælk. Udbytter ca. 3 kopper.

Ekspert tip

  • Vær forsigtig, når du blander varme væsker. Lad den varme blanding køle lidt af, og sørg for aldrig at fylde blenderen eller foodprocessoren over halvvejs fuld. Det er bedst at dække toppen af ​​blenderen eller foodprocessoren med låget eller et håndklæde for at forhindre, at varm væske sprøjter.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: How To Make Creamy Shrimp Alfredo Pasta - 30 Minute Meal (September 2020).