Traditionelle opskrifter

Sopa Seca (mexicansk nudelgryde)

Sopa Seca (mexicansk nudelgryde)

Sopa Seca er en mexicansk nudelgryde, der er let at lave og helt lækker at spise. Denne ret får sin dybe smag fra ristning af pasta i en stegepande, inden den tilberedes i sauce.MERE +MINDRE-

1

dåse (7 oz) Old El Paso ™ hakkede grønne chili

1

dåse (28 oz) Muir Glen ™ Organiske knuste tomater Brandristede

Skjul billeder

  • 1

    Sæt pastaen i en stor skål og del den op med dine hænder i 2 til 3-tommer stykker.

  • 2

    Tilsæt lidt olivenolie i en stegepande, og rist pastaen på 2 eller 3 portioner på medium / høj varme, indtil den er brunet. Fjern fra gryden og læg i en bageplade eller gryde. Gentag indtil al pasta er brunet.

  • 3

    I samme gryde, sauter løg i ca. 7-8 minutter, indtil det er blødgjort. Tilsæt hvidløg og kog 2 minutter. Tilsæt dåsen med grønne chili og kog 5 minutter. Tilsæt dåsen med tomat og kyllingekraften og lad den simre. Hæld blandingen over pastaen i bagepladen.

  • 4

    Bages ved 350 ° F i ca. 25 minutter, indtil pastaen er øm. Fjern fra ovnen.

  • 5

    Top med skiver avocado og smuldret ost. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Når Cinco de Mayo kommer op, er her en let mexicansk-inspireret idé til middag! Sopa Seca oversætter til "tør suppe" - hvilket er et underligt navn til en ret, tror du ikke? Det kommer fra processen med at blande en grundlæggende tomatsuppe med ristet pasta og lade nudlerne absorbere væsken, indtil skålen er tørret ud og pastaen er kogt. Der er ikke mange ingredienser i denne opskrift, som jeg forventede at føre til en kedelig skål pasta. Ristning af englehåret, indtil det bliver pænt og brunet, tilføjer dog virkelig en dyb og kompleks smag til hele skålen. Jeg spiste bare en stor skål med dette til middag, men det ville virkelig skinne som tilbehør til en ristet kylling eller grillet flankbøf også. Jeg skal dog være ærlig over for jer et øjeblik. At bryde pastaen op og riste den kan føre til lidt rod i dit køkken! Englehåret fløj overalt, da jeg smadrede det op, og så kom det overalt, da jeg også skålede det. Jeg fandt stykker pasta rundt i køkkenet i de næste par dage. En lille cotija og avocado er den perfekte påfyldning.

Se videoen: Conoce sobre el tradicional concurso La Sopa Chola (September 2020).